«Φορτωμένος» με χασίς κυκλοφορούσε ένας 51χρονος σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, ο οποίος συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές.
Συγκεκριμένα αστυνομικοί εντόπισαν τον 51χρονο να κινείται με το αυτοκίνητο του και τον σταμάτησαν για να του κάνουν έλεγχο.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε μέσα στο αγροτικό του αυτοκίνητο βρέθηκαν 27 γραμμάρια χασίς.
Στη συνέχεια οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του στο Ηράκλειο, όπου και βρήκαν τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 135 γραμμάρια χασίς, σπόρους κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.
Κλείσιμο
Οι αρχές εξετάζουν τώρα τη συμμετοχή του 51χρονου και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events