Σε αστυνομοκρατούμενη περιοχή έχει μετατραπεί η Βάρκιζα, προκείμενου να αποτραπεί το προγραμματισμένο αποψινό ραντεβού των....κόντρακηδων.
Από τις εννέα το βράδυ το παραλιακό προάστιο της Αθήνας κατακλύστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Άνδρες των ΜΑΤ των ομάδων ΔΙΑΣ και ΖΗΤΑ αλλά και διαφόρων υπηρεσιών του σώματος ακριβολίστηκαν σε διάφορα σημεία. Οι λάτρεις της ταχύτητας είχαν δώσει ραντεβού για απόψε στις έντεκα το βράδυ.
Οι αστυνομικοί ελέγχουν όλα τα σπορ αυτοκίνητα που καταφθάνουν στην περιοχή αλλά και τις μηχανές υψηλού κυβισμού. Μάλιστα σε κάποιους από τους ελέγχους τους προχώρησαν και σε δυο προσαγωγές καθώς ισάριθμοι ιδιοκτήτες μηχανών δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα. Παράλληλα γερανοί της αστυνομίας μεταφέρουν τα μηχανάκια των προσαχθέντων στα πάρκινγκ της Αστυνομίας.
Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραταχθεί από την πλατεία της Βάρκιζας έως και το γνωστό κέντρο Ribas, ενώ η ΕΛΑΣ χρησιμοποιεί ακόμα και drones προκειμένου να ελέγχουν κι από αέρος τις κινήσεις των fan της ταχύτητας όπου λιώνουν τα πέλματα των ελαστικών τους στην άσφαλτο αδιαφορώντας για τη ζωή του αλλά και την ασφάλεια των υπολοίπων οδηγών.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.