Μπαράζ επιθέσεων με γκαζάκια σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.
'Αγνωστοι τοποθέτησαν τρεις αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς σε ισάριθμες εισόδους πολυκατοικιών στις περιοχές της 'Ανω Πόλης, της Ανάληψης και των Αμπελοκήπων, αντίστοιχα.
Οι εκρήξεις σημειώθηκαν σε διάστημα είκοσι λεπτών, από τις 2.30 έως τις 2.50 τα ξημερώματα, ενώ προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στις εισόδους των οικοδομών-«στόχοι».
Σε όλες τις περιπτώσεις κλήθηκε η Πυροσβεστική, χωρίς να χρειαστεί η επέμβασή της.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.