Δεν του έφτανε το χασίς, είχε και όπλο!

Δεν του έφτανε το χασίς, είχε και όπλο!

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έγινε στο σπίτι, βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 514,5 γραμμαρίων, σπόροι κάνναβης βάρους 25 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά

Δεν του έφτανε το χασίς, είχε και όπλο!
Αιφνιδιάστηκε ένας ύποπτος για διακίνηση ναρκωτικών, όταν είδε μέρα- μεσημέρι αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας να χτυπούν την πόρτα του σπιτιού του σε περιοχή της Ημαθίας και δεν πρόλαβε να ξεφορτωθεί το παράνομο εμπόρευμα και ένα όπλο που είχε στην κατοχή του.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έγινε στο σπίτι, βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 514,5 γραμμαρίων, σπόροι κάνναβης βάρους 25 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ ο 42χρονος ένοικος είχε στην κατοχή του και ένα πιστόλι κρότου που κατασχέθηκε μαζί με 270 ευρώ. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βέροιας στον οποίο παραπέμφθηκε, του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων. 

Κλείσιμο
*** Λίγο νωρίτερα είχαν προμηθευτεί τις μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης που βρήκαν πάνω τους οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε., ένας 22χρονος και ένας 23χρονος που υποβλήθηκαν σε έλεγχο στη Φλώρινα. Τις είχαν αγοράσει από έναν 24χρονο ο οποίος συνελήφθη αμέσως μετά στο σπίτι του μαζί με τον 22χρονο συγκάτοικό του, καθώς είχαν στην κατοχή τους κατασχέθηκαν 60,25 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 1,35 γραμμάριο μεθαμφεταμίνης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα μεταλλικό τρίφτη. 

Ακόμη, κατασχέθηκαν 130 ευρώ, ένα μαχαίρι και ένα φυσίγγιο, τα οποία βρέθηκαν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του 24χρονου. Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Φλώρινας άσκησε στους δυο αγοραστές δίωξη για αγορά και στους άλλους δυο για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση.

*** Στην Καλαμπάκα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Τρικάλων ένας 41χρονος Έλληνας μετά από έρευνα στην κατοικία του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 205 γραμμαρίων. Ο 41χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης