Καφετέρια στη Χερσόνησο σέρβιρε και... χασίς

Καφετέρια στη Χερσόνησο σέρβιρε και... χασίς

Η πληροφορία ότι στο κατάστημα γινόταν διακίνηση ναρκωτικών δεν άργησε να φτάσει στα αυτιά των ανδρών της Δίωξης

Καφετέρια στη Χερσόνησο σέρβιρε και... χασίς
Οι πιο μυημένοι από τους θαμώνες μιας καφετέριας στην Χερσόνησο δεν απολάμβαναν μόνο καλό καφέ αλλά και το... χασίς που τους παρείχε ο νεαρός ιδιοκτήτης, φυσικά με το αζημίωτο! Η πληροφορία ότι στο κατάστημα γινόταν διακίνηση ναρκωτικών δεν άργησε να φτάσει στα αυτιά των ανδρών της Δίωξης.

Οι αστυνομικοί οργάνωσαν επιχείρηση και ακινητοποίησαν τον 28χρονο ιδιοκτήτη της καφετέριας τη στιγμή που έβγαινε από το μαγαζί. Έκαναν έρευνες στο εσωτερικό, αλλά και στο σπίτι του νεαρού, κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν συνολικά δέκα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 232,7 γραμμαρίων, 22,6 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, μια ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας και 1.390 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την πώληση των ναρκωτικών.

Κλείσιμο
Μαζί με τον καταστηματάρχη συνελήφθη και ένα συνομήλικός του Ουκρανός και, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν 30 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Και οι δυο παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που άσκησε δίωξη στον Έλληνα για κατοχή και διακίνηση και στον αλλοδαπό για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης