Πωλούσε λαθραίο καπνό και επικίνδυνο ναρκωτικό

Πωλούσε λαθραίο καπνό και επικίνδυνο ναρκωτικό

Oι αστυνομικοί κατέσχεσαν 32 συσκευασίες με λαθραίο κατεργασμένο καπνό βάρους 16 κιλών και 358 γραμμαρίων

Πωλούσε λαθραίο καπνό και επικίνδυνο ναρκωτικό
Ούτε οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών δεν μπόρεσαν αρχικά να αναγνωρίσουν το είδος των φυτικών αποσπασμάτων που είχε έτοιμα για διακίνηση μαζί με λαθραίο καπνό σε μεγάλες ποσότητες ένας 44χρονος στο κατάστημά του στη Δράμα!

Όμως, ο εκπαιδευμένος σκύλος που έκανε έρευνα στο μαγαζί αντέδρασε θετικά όταν μύρισε τις 27 συσκευασίες με το άγνωστης σύστασης φυτό βάρους 33,7 γραμμαρίων, ενώ σε μια αποθήκη και στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του δράστη ξετρύπωσε άλλες… 220 συσκευασίες με το ίδιο φυτό βάρους δυο κιλών και 786,5 γραμμαρίων! Από την περαιτέρω έρευνα, αποκαλύφθηκε ότι η κυκλοφορία κάποιων από τα συγκεκριμένα φυτά έχει ανακληθεί γιατί οι ουσίες που περιέχουν είναι επικίνδυνες για τον οργανισμό σε συνδυασμό με καπνό!

Στους ίδιους χώρους, ο 44χρονος (που έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για λαθρεμπόριο καπνού) οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 32 συσκευασίες με λαθραίο κατεργασμένο καπνό βάρους 16 κιλών και 358 γραμμαρίων, ένα κουτί με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 7,8 γραμμαρίων, 33 κενές νάιλον συσκευασίες, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 2.250 ευρώ που προέρχονταν από την πώληση των παράνομων προϊόντων. Ακόμη, κατασχέθηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητό του και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας με κατηγορίες για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και κατοχή ναρκωτικών.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης