Ενταση επικράτησε σήμερα στην Πατησίων, μπροστά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο (πρώην ΑΣΟΕΕ), εκεί όπου κουκουλοφόροι έβαλαν φωτιά σε επτά συνολικά κάδους, στη συμβολή με την οδό Δεριγνύ, και εν συνεχεία κατευθύνθηκαν προς το πανεπιστήμιο. Η παρουσία της αστυνομίας ήταν διακριτική, ωστόσο δυνάμεις της αστυνομίας παραμένουν σε επιφυλακή στην περιοχή.
Αυτή τη στιγμή στην είσοδο του πανεπιστημίου βρίσκονται περί τα 15 άτομα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στην περιοχή επικρατεί ηρεμία. Στην περιοχή παραμένουν προληπτικά δυο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες.
Έξω από το Πανεπιστήμιο οι κουκουλοφόροι κρέμασαν πανό με συνθήματα.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.