Ένας χρόνος πέρασε από τον θάνατο του 19χρονου Θανάση Καναούτη, ο οποίος είχε χάσει τη ζωή του πέφτοντας από τρόλεϊ, μετά από διαπληκτισμό με ελεγκτή εισιτηρίων. Στο Περιστέρι το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την οποία διοργανώνει η «Συνέλευση Περιστερίου Ενάντια στις Κρατικές Δολοφονίες και την Καταστολή».
Με εντολή της Αστυνομίας θα κλείσει ο σταθμός Περιστέρι του Μετρό στις 17.00 το απόγευμα, εξαιτίας της συγκέντρωσης.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας