Επίθεση κατα δικηγόρου μέσα στα Δικαστήρια των Χανίων
Μόλις είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία για οικογενειακή υπόθεση στην οποία αντίδικη ήταν απο την μια πλευρά μια γυναίκα και από την άλλη ένας άντρας με τον γιο το,όταν οι δύο άντρες επιτέθηκαν με γροθιές στον δικηγόρο της άλλης πλευράς
Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί μέσα στα Δικαστήρια των Χανίων τα οποία συνεδρίαζαν για υποθέσεις ασφαλιστικών μέτρων.
Μόλις είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία για μια οικογενειακή υπόθεση στην οποία αντίδικη ήταν απο την μια πλευρά μια γυναίκα και από την άλλη ένας άντρας με τον γιο του.
Ξαφνικά και ενώ όλοι ευρίσκονταν στον διάδρομο των Δικαστηρίων, - σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων κ. Ιωάννη Δασκαλάκη - πατέρας και γιος επιτέθηκαν με γροθιές κατά του δικηγόρου της άλλης πλευράς.
Άμεσα συνελήφθη ο πατέρας και αναζητείται ο γιος, ενώ από τον δικηγόρο που δέχθηκε την επίθεση υποβλήθηκε μήνυση.
Κλείσιμο
Από την πλευρά του ο κ. Δασκαλάκης τονίζει πως σύσσωμος ο δικηγορικός κόσμος καταδικάζει απερίφραστα αυτό το περιστατικό που αφορά σε απρόκλητη επίθεση κατά δικηγόρου στην διάρκεια άσκησης των καθηκόντων του.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.