Σφακιά: Νεκρός εντοπίστηκε ο Γάλλος αγνοούμενος τουρίστας
Το όνειρο των διακοπών έγινε τραγωδία - Οι άντρες της ΕΜΑΚ την Κυριακή εντόπισαν νεκρή και την 62χρονο σύζυγο του Γάλλου - Άγνωστο πώς έχασαν τη ζωή τους οι δύο περιπατητές
Σε τραγωδία εξελίχθηκε η πεζοπορία απο το Λουτρό στην Ανώπολη Σφακίων για ένα ζευγάρι Γάλλων 62 και 64 ετών.
Μετά την ανέυρεση της 62χρονης Γαλλίδας νεκρής χθές το πρωί, σήμερα στις 7:25 το πρωί, ομάδα διασωστών της 3ης ΕΜΑΚ με επικεφαλής τον διοικητή της κ.Μανώλη Παρασύρη, εντόπισε νεκρό και τον 64χρονο σύζυγό της.
Ο άντρας βρέθηκε πεσμένος σε ένα εκκλησάκι της περιοχής (Αγ.Αικατερίνης) και σε απόσταση περίπου 700 μέτρων απο το σημείο όπου το πρωί της Κυριακής βρέθηκε νεκρή η σύζυγός του.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το ζευγάρι των Γάλλων πεζοπόρων, φαίνεται πως είχε κάποιο ατύχημα απο πτώση. Η 62χρονη γυναίκα είχε μείνει στο σημείο όπου έπεσε, ενώ ο άντρας προσπάθησε να προχωρήσει σε πιό ψηλό σημείο για να έχει σήμα στο κινητό του και να καλέσει σε βοήθεια.
Κλείσιμο
Όμως δεν πρόλαβε και άφησε την τελευταία του πνοή στο ξωκκλήσι της Αγ.Αικατερίνης.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.