Το «Voice» στον Ιερώνυμο

Το «Voice» στον Ιερώνυμο

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο τελικό του σόου του ΑΝΤ1, οι συντελεστές της μεγάλης φιλανθρωπικής συναυλίας «Μια Χώρα, Μια Φωνή», Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μιχάλης Κουινέλης και Μελίνα Ασλανίδου, πήραν την ευλογία του Αρχιεπισκόπου

Το «Voice» στον Ιερώνυμο
Οι συντελεστές της μεγάλης φιλανθρωπικής συναυλίας «Μια Χώρα, Μια Φωνή», Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μιχάλης Κουινέλης και Μελίνα Ασλανίδου, πραγματοποίησαν σήμερα επίσημη επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, με αφορμή τη συμμετοχή τους στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Ιουλίου με πρωτοβουλία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ και με σκοπό να συνδράμει στους σκοπούς και τις ανάγκες της ΜΚΟ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή».



Κλείσιμο
Όλα τα έσοδα από τη συναυλία με τίτλο «Μια Χώρα, Μια Φωνή» θα διατεθούν στο πρόγραμμα σίτισης απόρων και αστέγων Αθηνών της ΜΚΟ «Αποστολή» και στο πλαίσιο αυτό οι τέσσερις coaches του «The Voice» συναντήθηκαν σήμερα με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και συζήτησαν για τις δράσεις της οργάνωσης και για τη σύμπραξή τους, προκειμένου να βοηθήσουν στον ιερό σκοπό της.



Ο Μακαριώτατος, υποδεχόμενος τους τέσσερις καλλιτέχνες, είπε χαρακτηριστικά πως «αυτή η συναυλία αποτελεί έκφραση και ύμνο στην αγάπη», ενώ μετά το τέλος της συνάντησης τους ευχαρίστησε, λέγοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που ήρθαν σήμερα να με επισκεφτούν όπως και τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ για την εξαιρετική πρωτοβουλία. Είναι συγκινητικό μια ιδέα να ολοκληρώνεται αλλά ταυτόχρονα νέοι και επιτυχημένοι άνθρωποι να είναι τόσο αποφασισμένοι να βοηθήσουν, με όλες τους τις δυνάμεις, τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν. Επιθυμώ να πω για μια ακόμη φορά ότι η συμμετοχή του κόσμου στην προσπάθεια της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» είναι αυτή που δημιούργησε όλο αυτό το έργο. Οι Έλληνες αποδεικνύουμε, ότι παρά τις δυσκολίες, στεκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο. Πιστεύω ότι το ισχυρό αυτό μήνυμα θα σταλεί και στις 3 Ιουλίου στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο».



Ο Αντώνης Ρέμος δήλωσε: «Μια ιδέα, σήμερα γίνεται πράξη. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους και τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ αλλά και όλους όσους αφανώς και εθελοντικά θα δουλέψουν για αυτή τη συναυλία. Σήμερα ενώνουμε όλοι τις δυνάμεις μας,  μαζί με την αγάπη της Εκκλησίας για να κάνουμε μία γιορτή αγάπης, ένα ηφαίστειο αγάπης , στα μέσα του καλοκαιριού. Ευχαριστώ τον Μακαριώτατο και την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» για αυτή την αλυσίδα ανθρωπιάς που θα γίνει. Ραντεβού στις 3 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο».



Η Δέσποινα Βανδή τόνισε τη σημασία της προσφοράς λέγοντας: «Είναι πολύ σημαντικό όταν ενώνονται άνθρωποι που μπορούν να προσφέρουν, μέσα από το “THE VOICE”. Σήμερα γινόμαστε μία φωνή προσφοράς και αγάπης. Από τη πρώτη στιγμή που μου ζητήθηκε να συμμετάσχω, σε ένα τόσο όμορφο και σημαντικό έργο, δέχθηκα αμέσως γιατί πιστεύω ότι πρέπει να προσφέρουμε βοήθεια στους ανθρώπους που μας χρειάζονται και να είμαστε εκεί. Ο πατέρας μου πάντοτε συνήθιζε να μου λέει «ο Θεός να δίνει σε σένα και εσύ στον κόσμο», δεν το έχω ξεχάσει ποτέ αυτό. Είναι αρχή της ζωής μου και το εφαρμόζω αρκετά χρόνια τώρα. Σε αυτή τη συναυλία πιστεύω ότι πέρα του ότι θα περάσει πολύ όμορφα ο κόσμος το σημαντικότερο είναι το μήνυμα της αγάπης που στέλνουμε να βοηθούμε όλοι, με ότι μέσο έχουμε τους συνανθρώπους μας».



Η Μελίνα Ασλανίδου μίλησε για αυτή την πρωτοβουλία αγάπης:  «Θέλω να εκφράσω τη συγκίνηση και  την αγάπη μου. Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι με όλους τους συναδέλφους εδώ στον Μακαριώτατο, είναι μεγάλη ευλογία. Χαίρομαι πολύ για την Αρχιεπισκοπή και το έργο της, για τους συναδέλφους μου, για όλη αυτή την πρωτοβουλία που ξεκίνησε από μία ιδέα και θα ολοκληρωθεί. Πιστεύω ότι όση αγάπη  έχουμε πάρει και οι coaches και τα παιδιά που συμμετείχαν στο διαγωνισμό με κάποιο τρόπο, θέλουμε να τη διοχετεύσουμε και να τη δώσουμε πίσω με όποιο τρόπο μπορούμε ο καθένας. Νιώθω ότι έτσι είμαστε χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία και κάνουμε κάτι καλό, απαλύνεται η ψυχή μας, γεμίζει η καρδιά μας. Είναι χαρά μου και τιμή μου και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ και εγώ από την δική μου την πλευρά με όλη μου την αγάπη και την ψυχή».



Ο Μιχάλης Κουινέλης/STAVENTO είπε σχετικά: «Κανείς μας δε θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτό το κάλεσμα αγάπης. Ξέρουμε τα προβλήματα του κόσμου και ο καθένας μας θα δώσει εθελοντικά αυτό που μπορεί για τον συνάνθρωπό του που υποφέρει. Ευχαριστώ τον Μακαριώτατο για την θερμή υποδοχή του και τον διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε τα πάντα να πετύχει ο σκοπός μας. Στις 3 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ η χώρα θα έχει μια φωνή».

«Το "THE VOICE" ένωσε εκατομμύρια τηλεθεατές κατά τη διάρκεια προβολής του και γίνεται αφορμή για μια μεγάλη αγκαλιά για τους συνανθρώπους μας.  Οι πιο δυνατές φωνές της Ελλάδας ενώνονται μαζί με τη φωνή όλων μας στη μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού, για μια και μοναδική βραδιά και για έναν σημαντικό σκοπό.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει από την ιστοσελίδα www.viva.gr καθώς και από τα συνεργαζόμενα καταστήματα Public, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, SEVEN SPOTS και IANOS.

Υπενθυμίζεται ότι, αυτή την Κυριακή, μαζί με το «ΘΕΜΑ», μπορείτε να βρείτε και τo ακυκλοφόρητο CD με τα ολοκαίνουργια τραγούδια των 8 φιναλίστ του “the Voice” αλλά και με τα τρία ντουέτα του ημιτελικού ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 2 ΕΥΡΩ.

Μία μεγάλη προσφορά της εφημερίδας για τα εκατομμύρια των τηλεθεατών που είδαν, άκουσαν, συμμετείχαν και θέλουν να κρατήσουν για πάντα αυτά τα τραγούδια στη δισκοθήκη τους.

Η χρυσή οκτάδα του πιο επιδραστικού μουσικού talent show στην Ελλάδα -και φυσικά ο μεγάλος νικητής- τραγουδούν σε ένα CD που θα βρείτε αποκλειστικά στο ΘΕΜΑ αυτήν την Κυριακή 11/05.

Ο γνήσια λαϊκός Λευτέρης Κιντάτος, η σχεδόν ξωτική Αρετή Κοσμίδου, η σαγηνευτική Μαρία Έλενα Κυριάκου, η δυναμική Θεσσαλονικιά Κατερίνα Λιόλιου, ο γεννημένος performer Γιούρι Μελίκοβ, ο εκλεπτυσμένος Άλεξ Οικόνομου, η εκρηκτική Αίμιλη Χαραλάμπους και ο αμετανόητος ροκάς Βασίλης Χατζηπαρτάλης τραγουδούν τις πρωτότυπες συνθέσεις που γράφτηκαν ειδικά για εκείνους στο πλαίσιο του διαγωνιστικού του «The Voice» σε ένα CD.

Μαζί θα βρείτε και τρία από τα ντουέτα των φιναλίστ που ακούσαμε στον ημιτελικό του talent show: τον Βασίλη Καρρά να ερμηνεύει το «Δεν πάω πουθενά» μαζί με τον Λευτέρη Κιντάτο, την Έλενα Παπαρίζου στην «Καινούρια Αγάπη» με τον Γιούρι Μελίκοβ και τον Στέλιο Ρόκκο με τον Άλεξ Οικονόμου να τραγουδούν «Με Σένα Πλάι μου».

Για πρώτη φορά οι φιναλίστ και ο μεγάλος νικητής του σόου που θα αναδειχτεί στον τελικό της Παρασκευής 09/05 δισκογραφούνται σε ένα CD που θα βρείτε αποκλειστικά στο ΘΕΜΑ αυτή την Κυριακή 11/05.

Μια μεγάλη προσφορά της εφημερίδας για τα εκατομμύρια των τηλεθεατών που είδαν, άκουσαν, συμμετείχαν στο σόου και φυσικά ανέδειξαν τη νέα μεγάλη φωνή της Ελλάδας. Ένα άλμπουμ για όσους θέλουν όχι μόνο να θυμούνται αλλά και να κρατήσουν στη δισκοθήκη τους την «πρώτη φορά» των 8 φιναλίστ του μουσικού talent show που έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης.

Μόλις δύο ημέρες μετά τον μεγάλο τελικό του «The Voice» οι νέες φωνές της Ελλάδας είναι στο ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης