Τρία άτομα μπήκαν στο μαγαζί και υπό την απειλή όπλου λήστεψαν τον καταστηματάρχη και διέφυγαν - Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοππισμό των δραστών
Ένοπλη ληστεία σε ταβέρνα στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή της Καλαμαριάς σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες των τοπικών μέσων ενημέρωσης οι τρεις δράστες μπήκαν στο μαγαζί κρατώντας ο ένας όπλο και ο άλλος μαχαίρι και λήστεψαν τον καταστηματάρχη. Άμεσα σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία, η οποία αναζητά τους δράστες στην ευρύτερη περιοχή.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δράστες διέφυγαν με τα πόδια και στη συνέχεια μπήκαν σε αυτοκίνητο το οποίο τους περίμενε σε κοντινή απόσταση.
Η αστυνομία αυτή την ώρα πραγματοποιεί ελέγχους και προβαίνει σε προσαγωγές υπόπτων.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη