Το χρονικό μιας ομάδας τυφλών και το ταξίδι τους μέσα από μία κατεστραμμένη Αθήνα συμπυκνώνεται σε μία θεατρική εμπειρία που περικλείει το κοινό χρησιμοποιώντας όλες τους τις αισθήσεις
Η πρώτη ελληνική δουλειά, της ομάδας Ferodo Bridges από το Λονδίνο, τοποθετεί το κοινό μέσα σε ένα ερημωμένο περιβάλλον όπου η όρασή τους περιορίζεται ενώ βιώνουν μια ιστορία για τη συλλογικότητα και τα ανθρώπινα ένστικτα. Μια βιωματική θεατρική αφήγηση βασισμένη στο μυθιστόρημα «Περί Τυφλότητος» του Ζοζέ Σαραμάγκου των εκδόσεων Καστανιώτη, από την μετάφραση της Αθηνάς Ψυλλιά.
Κρούσματα μίας ιδιαίτερης λευκής τυφλότητας αρχίζουν να παίρνουν τη μορφή επιδημίας. Σε λίγα εικοσιτετράωρα ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού θα έχει μολυνθεί και η κυβέρνηση απομονώνει τους τυφλούς σε εγκαταλειμμένα κτήρια. Μέσα σε ένα από αυτά τα "στρατόπεδα συγκέντρωσης" μια ομάδα αγνώστων θα προσπαθήσει να επιβιώσει μέσα σε ένα σύστημα και μια χώρα που καταρρέουν. Όταν η ομάδα αυτή έρθει αντιμέτωπη με μια βίαιη ομάδα τυφλών θα αρχίσει ένας αγώνας για την επιβίωση που θα καθοριστεί από μία γυναίκα που ακόμα έχει την όρασή της.
Πέμπτη- Κυριακή από 1/12/2017 έως και 7/1/2018 στο BIOS
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.