Οι Καρδερίνες στον Κήπο

Οι Καρδερίνες στον Κήπο

Τέσσερις γυναίκες (μεταξύ των οποίων και η Ανδριάνα Μπάμπαλη) συγκροτούν το κουαρτέτο Quarderinas που κατεβαίνει στην Πειραιώς 260 για μια και μοναδική εμφάνιση στο Φεστιβάλ Αθηνών

Οι Καρδερίνες στον Κήπο
Ένα κουαρτέτο με ισχυρό γυναικείο αποτύπωμα στο διάβα του και ταυτόχρονα, μια καλλιτεχνική σύμπραξη – μια σύμπραξη που βγάζει αποτέλεσμα. Το κουαρτέτο ονομάζεται Quarderinas και η σύμπραξη γίνεται με την τραγουδοποιό Ανδριάνα Μπάμπαλη. Αποτέλεσμα αυτής της δημιουργικής σύμπραξης ένα μουσικό σύνολο που ταξιδεύει με ήχους, τραγούδια και μουσικές το ακροατήριο του από την Ανατολή μέχρι τη Δύση και από τον Βορρά στο Νότο.

Το μουσικό σύνολο με την Ανδριάνα Μπάμπαλη στην κιθάρα και το τραγούδι, την Βασιλική Μαζαράκη στο βιολί, την Μαρί Χασάπη στο κοντραμπάσο και την Εύη Μάζη στο πιάνο, το φλάουτο και το τραγούδι το γνωρίσαμε την σεζόν που έκλεισε από τις εμφανίσεις του σε μουσικές σκηνές στο Κέντρο της Αθήνας αλλά και στα Προάστια. στείων. Η πρόταση του γυναικείου κουαρτέτου Quarderinas άρεσε καθώς δεν είχε στεγανά και δεν λογάριαζε σύνορα. Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και οι Quarderinas  γνωρίζουν  καλά να διασκευάζουν κομμάτια από την προσωπική δισκογραφία της Ανδριάνας αλλά και τραγούδια από όλο τον κόσμο. Όλοι όσοι βρέθηκαν στις εμφανίσεις τους μιλούν για ένα δυνατό καλοδουλεμένο πρόγραμμα με ευφάνταστες διασκευές όπου θέση έχουν ακόμη και τραγούδια του Σάκη Ρουβά δίπλα στα  “Μοίρα μου έγινες” και το “Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου”.

Κλείσιμο


Αύριο 6 Ιούνιου το γυναικείο κουαρτέτο Quarderinas, με επικεφαλής την Ανδριάνα Μπάμπαλη, θα βρεθεί για μια και μόνη εμφάνιση στον Κήπο της μετα-βιομηχανικής Πειραιώς 260. 

Στο site του Φεστιβάλ διαβάζουμε: «Ένας μουσικός γύρος του κόσμου, με όχημα πρωτότυπες διασκευές τραγουδιών από όλα τα σημεία της γης, σε συνδυασμό με τραγούδια από την ελληνική παράδοση, αλλά και από την προσωπική της δισκογραφία. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια έχει στο ενεργητικό της έξι προσωπικούς δίσκους, ενώ έχει συνθέσει και πρωτότυπη μουσική για παραστάσεις». Περισσότερα για την ζωή και την δισκογραφία της Μπάμπαλη εδώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης