Σινεμά ο Παράδεισος, η συνέχεια

Σινεμά ο Παράδεισος, η συνέχεια

Το πρόγραμμα δωρεάν προβολής ταινιών που οργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας συνεχίζεται και μέσα στον Αύγουστο

Σινεμά ο Παράδεισος, η συνέχεια
Αυτός ο Αύγουστος έχει βρει αρκετό κόσμο να μένει πίσω στην Αθήνα - είτε λόγω απουσίας άδειας είτε λόγω της ανωτέρας βίας της οικονομικής στενότητας. Για όλους εμάς υπάρχουν προγράμματα και δραστηριότητες που προσφέρουν μία ανάπαυλα από την καθημερινότητα με μηδαμινό κόστος. Μία από αυτές τις επιλογές είναι και το Σινεμά ο Παράδεισος, το πρόγραμμα δωρεάν προβολών του Δήμου Γλυφάδας που συνεχίζει και αυτόν τον μήνα χωρίς να κάνει διάλειμμα.

Όπως και με τις προηγούμενες προβολές, τόσο η 3η Μαρίνα όσο και κεντρικές πλατείες του παραθαλάσσιου δήμου μετατρέπονται σε θερινά σινεμά και υποδέχονται το κοινό με κλασικές ταινίες. Η αρχή για τον Αύγουστο έγινε ήδη την πρώτη του μήνα με την ταινία «Ένα ασύλληπτο κορόιδο» με τον Θανάση Βέγγο. Το μενού περιλαμβάνει άλλες οκτώ ταινίες, με δωρεάν είσοδο και ώρα έναρξης στις 21.00. Ας τις δούμε αναλυτικά.

Κλείσιμο
Τετάρτη 3 Αυγούστου, «Το κορίτσι των ονείρων σου»
Μία από τις ισπανικές κομεντί της δεκαετίας του 1990, στην οποία πρωταγωνίστησε η Πενέλοπε Κρουζ, αφηγείται τις περιπέτειες μίας ομάδας Ισπανών κινηματογραφιστών που αφήνουν την Ισπανία του Φράνκο και καταφτάνουν στη Γερμανία του Χίτλερ για να δημιουργήσουν μία ταινία. Η ταινία θα προβληθεί στην 3η Μαρίνα.

Παρασκευή 5 Αυγούστου, «Το μαγαζάκι της γωνίας»
Ρομαντική κομεντί του 1940 δια χειρός Ερνστ Λιούμπιτς, η οποία εστιάζει στην ιστορία δύο υπαλλήλων ενός μαγαζιού στη Βουδαπέστη που δεν χωνεύει ο ένας τον άλλον, όμως τελικά ερωτεύονται μέσω ανώνυμης αλληλογραφίας. Κάτι αντίστοιχο έκαναν και ο Τομ Χανκς με τη Μεγκ Ράιαν σχεδόν 60 χρόνια μετά, με το «Έχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας». Η ταινία θα προβληθεί στην Πλατεία Μακεδονίας.

Κυριακή 7 Αυγούστου, «Το τελευταίο τρένο για τη Γιούμα»



Ένα θαυμάσιο γουέστερν νέας κοπής (2007) με τους Ράσελ Κρόου, Κρίστιαν Μπέιλ και Πίτερ Φόντα. Μετά από την αιματηρή ληστεία μιας χρηματαποστολής, ο Μπεν Γουέιντ συλλαμβάνεται σε μια μικρή κωμόπολη, ενώ η συμμορία του καταφέρνει να ξεφύγει. Αντί να εκτελεστεί επί τόπου, αποφασίζεται να μεταφερθεί στην ομοσπονδιακή φυλακή της Γιούμα. Ανάμεσα στη συνοδεία του βρίσκεται και ο Νταν Έβανς, ένας κουτσός αγρότης, βετεράνος του Εμφυλίου και άριστος σκοπευτής, ο οποίος χρειάζεται απεγνωσμένα τα χρήματα από αυτή τη δουλειά για να σώσει τη φάρμα του. Η ταινία θα προβληθεί στην 3η Μαρίνα.

Κυριακή 21 Αυγούστου, «Τα 39 σκαλοπάτια»
Ώρα για Χίτσκοκ. Ένας αρχιτέκτονας κατηγορείται για το φόνο μιας άγνωστης γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά του. Τώρα καλείται να αποδείξει την αθωότητά του, αλλά και να σταματήσει έναν κατάσκοπο που προσπαθεί να πουλήσει απόρρητες πληροφορίες. Η ταινία θα προβληθεί στην Πλατεία Αγίου Παύλου.

Τετάρτη 24 Αυγούστου, «Σαμπρίνα»



Ρομαντική κομεντί του Μπίλι Γουάιλντερ με τους Όντρεϊ Χέπμπορν, Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ και Γουίλιαμ Χόλντεν Η κόρη του σοφέρ είναι ερωτευμένη με τον Ντέιβιντ, τον νεότερο και επιπόλαιο γιο της πάμπλουτης οικογένειας-εργοδότη, ο οποίος δεν της δίνει σημασία. Οι ρόλοι όμως θα αλλάξουν όταν εκείνη, όμορφη γυναίκα πλέον, επιστρέψει από τις σπουδές της στο Παρίσι και προσεγγίζεται και από τον αδελφό του Ντέιβιντ, Λάινους. Η ταινία θα προβληθεί στην 3η Μαρίνα.

Σάββατο 27 Αυγούστου, «Βασίλισσα Βικτώρια: Τα χρόνια της νιότης»
Δράμα εποχής με τους Έμιλι Μπλαντ, Ρούπερτ Φρεντ και Πολ Μπέτανι που εστιάζει στην ιστορία της Βικτώριας ενώ είναι έτοιμη να ανέλθει στον βρετανικό θρόνο στο πρώτο ήμισυ του 19ου αιώνα, αλλά και αφότου γίνει βασίλισσα. Η ταινία θα προβληθεί στην 3η Μαρίνα.

Τρίτη 30 Αυγούστου, «Ο ταχυδρόμος»



Μία από τις πιο γλυκές κομεντί των ‘90s έχει άρωμα… Ιταλίας. Ένας απλός Ιταλός ταχυδρόμος (Μάσιμο Τροΐζι) μαθαίνει να αγαπά την ποίηση έπειτα από τη γνωριμία του με τον Πάμπλο Νερούδα (Φιλίπ Νουαρέ) και χρησιμοποιεί τη νέα του «δεξιότητα» για να γοητεύσει τη γοητευτική Μπεατρίς (Μαρία Γκράτσια Κουτσινότα). Η ταινία θα προβληθεί στην 3η Μαρίνα.

Τετάρτη 31 Αυγούστου, «Λούκι Λουκ - Περιπέτειες στην Άγρια Δύση»
Ο μήνας κλείνει με μία ταινία κινουμένων σχεδίων για τους μικρούς μας φίλους, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο ομώνυμο καουμπόι των κόμικς «Λούκι Λουκ». Η προβολή της ταινίας θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Καραϊσκάκη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης