Μουσικές βραδιές με θέα την Ακρόπολη

Μουσικές βραδιές με θέα την Ακρόπολη

Όλα τα καλοκαιρινά ραντεβού στην ταράτσα του Gazarte

Μουσικές βραδιές με θέα την Ακρόπολη

Όλα τα καλοκαιρινά ραντεβού στην ταράτσα του Gazarte


Η μουσική αποτελεί αναμφίβολα μία από τις καλύτερες αφορμές για να βγούμε από το σπίτι και να πάμε κάπου έξω να περάσουμε όμορφα και να χαλαρώσουμε, έστω και για λίγο, από τις καθημερινές μας έγνοιες. Φέτος το καλοκαίρι ο παλμός της διασκέδασης χτυπάει στον Κεραμεικό, και πιο ειδικά στο Roof Stage της ταράτσας του Gazarte. Μία σειρά από μουσικά δρώμενα με καλλιτέχνες της εγχώριας και παγκόσμιας μουσικής σκηνής μας υπόσχονται όμορφες βραδιές με θέα το βιομηχανικό Γκάζι και τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Τα εναλλακτικά πολιτιστικά δρώμενα, με τα δροσιστικά κοκτέηλ και την ατμοσφαιρική αισθητική του μαγαζιού, δημιουργούν έναν δυναμικό συνδυασμό. Τον Ιούλιο λοιπόν το Gazarte θα είναι προσανατολισμένο σε μουσικά μονοπάτια, στοχεύοντας μέσα από live εμφανίσεις είτε να μας ταξιδέψει, είτε να μας συγκινήσει, ακόμη και να μας ξεσηκώσει με μελωδίες και ρυθμούς. Δείτε τι έπεται να παιχτεί, και διαλέξτε την αγαπημένη σας παράσταση.

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016 - Idra Kayne

Η Idra επιστρέφει για τρίτη φορά στη σκηνή του Roof Stage του GAZARTE για ένα ξεχωριστό live με funky διάθεση και έντονο ρυθμό. Με δικό της πρωτότυπο υλικό, σε συνδυασμό με κομμάτια που αγαπά και τα οποία διασκευάζει, δημιουργεί ένα ξεσηκωτικό πρόγραμμα που θα μας κρατήσει συντροφιά μέχρι το πρωί. Παρέα με την dreamteam μπάντα της, όπως η ίδια συνηθίζει να την αποκαλεί, μας προσκαλεί όλους να διασκεδάσουμε με τη μουσική τους παράσταση.

Τρίτη 13 Ιουλίου 2016 - Nouvelle Vague Full Band

Οι Nouvelle Vague έχουν το προνόμιο να μη μοιάζουν με κανέναν. Το ίδιο και η μουσική τους. Έχοντας ως πυρήνα το ντουέτο των Marc Collin και Olivier Libaux, δύο μουσικούς-παραγωγούς που ξεκίνησαν την πορεία τους στη μουσική σκηνή της Γαλλίας στα τέλη της δεκαετίας του ’80, μέσα από διάφορα σχήματα, οι Nouvelle Vague συνθέτουν μία cover band που ακολουθεί τη δική της ξεχωριστή μουσική διαδρομή και προπαθεί με παιχνιδιάρικη και ρομαντική διάθεση να μας εξιτάρει. Τη βραδιά θα ανοίξει το electro-soul ensemble “La Rochelle Band”!

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016 - Παύλος Παυλίδης

Κάτω από την πανσέληνο της 20ης Ιουλίου, ο Παύλος Παυλίδης θα «ντύσει» μουσικά τη βραδιά με τα τραγούδια και την ιδιαίτερη φωνή του. Και γι’ αυτό το Gazarte μας επιφυλάσσει μία έκπληξη… Με ιδιαίτερη διακόσμηση που θα σιγοντάρει το μυστηριακό mood, το Roof Stage θα υποδεχτεί, ολάνοιχτο και ατμοσφαιρικό, για πρώτη φορά τον Παύλο Παυλίδη, που θα τραγουδήσει unplugged.

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016 - Gadjo Dilo

Οι Gadjo Dilo έχουν κατορθώσει να συνδυάσουν τη μουσική του θρυλικού κιθαρίστα της gypsy swing Django Reinhardt και την ελληνική μουσική σκηνή του ’50 και του ’60. Με αφετηρία τους δύο αυτούς μουσικούς πολιτισμούς, με μία δόση από τη μαγεία της τσιγγάνικης jazz και του ελληνικού στοιχείου, διασκευάζουν αγαπημένα ελληνικά τραγούδια κορυφαίων δημιουργών, συνθέτοντας το δικό τους μουσικό στιλ, το “Manouche De Grec”.

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 - Χρήστος Ραφαηλίδης Trio, “Near & Dear”

Οι Κυριακές έχουν άρωμα jazz. Ο Χρήστος Ραφαηλίδης με το Trio του θα ανέβουν για πρώτη φορά στη σκηνή του Roof Stage, για να μας ταξιδέψουν υπό τους ήχους αγαπημένων jazz μελωδιών. Βιμπράφωνο, μπάσσο και ντραμς δημιουργούν μία ιδιαίτερη σύνθεση, ενώ μελωδίες από τις κορυφαίες στιγμές του Broadway και του αμερικανικού κινηματογράφου, παρουσιάζονται με ένα φρέσκο και ζωντανό τρόπο, κάνοντάς τες πιο σύγχρονες από ποτέ.

Πέρα όμως από τις προαναφερθείσες παραστάσεις, κάθε Παρασκευή και Σάββατο οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Pepper, Κλαούντια Μάτολα και Γιάννης Καστανάκης, θα εναλλάσσονται στα decks κρατώντας τον ρυθμό και τη διάθεση ψηλά για πάρτι, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
{{{ articlebanner-330x100-triple-1 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-2 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-3 }}}

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης