Μαλντο – crash: Δυο στις τρεις φορές τρακάρει!

Μαλντο – crash: Δυο στις τρεις φορές τρακάρει!

Καθώς η Lotus βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο με τη Renault προ των πυλών μοιάζει παραλογισμός η καταμέτρηση των φετινών συμβάντων στα οποία έχει εμπλακεί ο Παστόρ Μαλντονάντο.

Μαλντο – crash: Δυο στις τρεις φορές τρακάρει!
Ο οδηγός από τη Βενεζουέλα που βρίσκεται στη F1 χάρη στη στήριξη που απολαμβάνει λόγω από τα κρατικά πετρέλαια της χώρας του (PDVSA) έχει κερδίσει σ’ έναν αγώνα το 2012 στην Ισπανία για λογαριασμό της Williams.

Κλείσιμο
Φέτος βρίσκεται για 2η χρονιά στη Lotus και τα αποτελέσματά του είναι πενιχρά. Ο 30χρονος πρωταθλητής του GP2 (2010) έχει ταυτιστεί με τις συγκρούσεις, τις εξόδους τα ατυχήματα και τις εγκαταλείψεις. Σε 12 αγώνες έχει βαθμολογηθεί μόνο 2 φορές ενώ οι έξοδοι που έχει προκαλέσει στις δοκιμές είναι τόσες πολλές που ακόμη και στη Lotus έχουν χάσει το μέτρημα.

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

Αυστραλία: Βγήκε στην 1η στροφή μετά από επαφή με Ράικονεν και Σάινθ

Μαλαισία: Επαφή στον πρώτο γύρο, κλατάρισμα και πέσιμο στην τελευταία θέση

Ισπανία: Σύγκρουση με τον άλλο οδηγό της ομάδας Ρομέν Γκροζάν στον 4ο γύρο. Ο Μαλντονάντο εγκατέλειψε με πρόβλημα στην αεροτομή.

Μονακό: Εγκαταλείπει μετά από 5 γύρους λόγω διαρροής υδραυλικού υγρού.

Βρετανία: Σύγκρουση στον 1ο γύρο με τις McLaren στην οποία εμπλέκεται και ο Γκροζάν. Εγκαταλείπουν και οι δυο Lotus.

Βέλγιο: Χτυπάει με απίστευτη ορμή το κερμπ στην Eau Rouge. Από τη σύγκρουση ασκήθηκε δύναμη 17G στο συμπλέκτη που παρέδωσε πνεύμα οδηγώντας σε εγκατάλειψη.

Ιταλία: Επαφή με το Χούλκενμπεργκ τον οδηγεί εκτός αγώνα από την πρώτη στροφή.



Ο Μαλντονάντο κάνει δηλώσεις σε κανάλι της Λατινικής Αμερικής λίγο πριν την εκκίνηση του Ιταλικού GP. Στον αγώνα τελικά διένυσε λιγότερο από 1 km.


Παραταύτα υπάρχει ακόμη συζήτηση για το αν ο Μαλντονάντο
θα παραμείνει και του χρόνου στην ομάδα καθώς τα λεφτά που φέρνει είναι πολλά. Στη Lotus μετά και το συμβάν στην Μόντσα όπου βγήκαν εκτός και τα δυο μονοθέσια της ομάδας στην πρώτη στροφή προχώρησαν σε συστάσεις προς τους οδηγούς ώστε να είναι πιο προσεκτικοί στους πρώτους γύρους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης