To μελλοντικό πολυτελές coupe της Hyundai

To μελλοντικό πολυτελές coupe της Hyundai

Αποφασισμένη να διεκδικήσει μερίδιο στην κατηγορία των premium αυτοκινήτων είναι η Hyundai.

To μελλοντικό πολυτελές coupe της Hyundai
Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται με το πρωτότυπο Vision G, ένα μεγάλο δίθυρο coupe με θέσεις για τέσσερις επιβάτες. Το αυτοκίνητο αποκαλύφθηκε από τη Hyundai Αμερικής ενώπιον καλεσμένων δημοσιογράφων σε μουσείο τέχνης στο Λος Άντζελες.

Στην τελική μορφή του Vision G συμμετείχαν στούντιο σχεδίασης της Hyundai από διάφορες περιοχές του πλανήτη, όμως τον πρώτο λόγο είχε αυτό στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η κορεάτικη μάρκα δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της σχεδίασης, κάτι που φαίνεται από το γεγονός ότι εδώ και λίγα χρόνια Πρόεδρός της είναι ο Γερμανός σχεδιαστής, Πέτερ Σράιερ.

Κλείσιμο


Κύρια χαρακτηριστικά του πρωτότυπου Hyundai είναι η μεγάλη εξάγωνη μάσκα, το μακρύ καπό, οι λεπτομέρειες από χρώμιο, οι μικρές γυάλινες επιφάνειες και οι μεγάλοι τροχοί. Η οροφή έχει έντονη κλίση προς τα πίσω, καταλήγοντας αρμονικά στην πόρτα του χώρου αποσκευών. Πολυτελές, αλλά χωρίς στοιχεία υπερβολής, είναι το εσωτερικό του Vision G.

Για κινητήρας επελέγη ο 5λιτρος V8 βενζίνης, απόδοσης 420 ίππων. Το αυτοκίνητο που θα προκύψει από το Vision G Concept θα λανσαριστεί λογικά σε Αμερική και Ευρώπη με το σήμα της Genesis, που αποτελεί την πολυτελή μάρκα της Hyundai, στα πρότυπα των Toyota-Lexus και Nissan-Infiniti.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης