Ένα μοναδικό party από την Αuto hellas Hertz

Ένα μοναδικό party από την Αuto hellas Hertz

Η Auto hellas Hertz, εταιρεία του ομίλου Θ. Βασιλάκη, διοργάνωσε αποκλειστικά για τους πελάτες του OperatingLeasing ένα φαντασμαγορικό πάρτι στο  γνωστό club- restaurant ESTATE-ΑΚΡΩΤΗΡΙ.

Ένα μοναδικό party από την Αuto hellas Hertz
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών πάνω από 1.500 στελέχη της Ελληνικής επιχειρηματικής αγοράς, οι οποίοι έχουν εμπιστευθεί τις υπηρεσίες της διακεκριμένης ελληνικής εταιρείας. Τους καλεσμένους υποδέχτηκε εκ μέρους της διοίκησης ο κος Γεώργιος Βασιλάκης , ο κος Δημήτρης Μαγγιώρος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής μαζί με τον Εμπορικό Διευθυντή του OperatingLeasing, κο Βαγγέλη Φυτάλη.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τη μοναδική φιλοξενία της AutohellasHertz και διασκέδασαν δίπλα στη θάλασσα με dancingmood μουσική, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα πλούσια εδέσματα και premium ποτά.

Η Auto hellas Hertz, έφερε  πρώτη στην Ελλάδα το 1988 την υπηρεσία του OperatingLeasing και μέχρι σήμερα αποτελεί τον Νο1 συνεργάτη των μεγαλύτερων και σπουδαιότερων επιχειρήσεων της χώρας.  Να τονίσουμε ότι  η Auto hellas Hertz,  διαθέτει και τον μεγαλύτερο στόλο Ι.Χ. ελαφρών φορτηγών έως 3.5 τόνους, προσφέροντας tailormade λύσεις στις μεταφορικές ανάγκες πολλών κλάδων. Eπιπλέον, διαθέτει το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο με περισσότερα από 100 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελληνική επικράτεια, 23 εκ των οποίων σε αεροδρόμια.

Όλο το προσωπικό της Auto hellas Hertz, ευχαριστεί όλους εσάς που την προτιμήσατε για  την επιλογή του αυτοκινήτου σας και την τιμήσατε με την παρουσία σας.
Στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες.

Κλείσιμο







 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης