Belfies: Πίσω μου σ’ έχω σατανά

Belfies: Πίσω μου σ’ έχω σατανά

Το 2016 είναι εδώ και οι περισσότερες γυναίκες ξεκινούν δίαιτα και γυμναστήριο από Δευτέρα γιατί έπρεπε να πάρουν μια new year’s resolution. Βασικά, γιατί ανέβηκαν στη ζυγαριά μετά από τέσσερα εορταστικά τραπέζια και δεκαήμερη κατανάλωση βασιλόπιτας, κουραμπιέδων και δίπλας. Και επειδή τα αγαθά κόποις κτώνται, αυτοί είναι οι λογαριασμοί που οφείλεις να ακολουθήσεις για να αποκτήσεις ένα κίνητρο να σηκωθείς από τον καναπέ και να τρέξεις πέντε χιλιόμετρα μέσα στο κρύο

Belfies: Πίσω μου σ’ έχω σατανά
Η Τζεν Σέλτερ, η βασίλισσα του booty θρόνου, έχει 8,2 εκατομμύρια πιστό λαό που παρακολουθεί κάθε πλάνο του καλογυμνασμένου γλουτού της στο Μεξικό, στη Βόρεια Καρολίνα, στον καθρέφτη του μπάνιου, στο γυμναστήριο ανάμεσα στους αλτήρες, στη Νέα Υόρκη. Είναι μια Instagram belfie star, δηλαδή μια κοπέλα που έγινε διάσημη κυριολεκτικά για φωτογραφίες του κώλου. Ανεβάζοντας φωτογραφίες στα social media ενώ κάνει καθίσματα και ανοίγματα κέρδισε συμφωνίες εκατομμυρίων με αθλητικές εταιρείες που πληρώνουν όσο-όσο για να ανεβάσει ένα ποστάρισμα με το κολάν. Μέχρι και στο «Vanity Fair» έκανε δισέλιδο σαλόνι φορώντας διάφανο κορμάκι Louis Vuitton και έναν κορσέ που αφήνει ακάλυπτη την «περιουσία» της. Είναι η κοπέλα που δίδαξε ζωντανά στην τηλεόραση τα μυστικά του καλού butt selfie στην Μπάρμπαρα Γουόλτερς. Εννοείται ότι έδωσε συνέντευξη στο «New York Magazine» μιλώντας για τη νέα καριέρα της ως butt selfie queen. 

Η Σέριλ Κολ, πρωτοπόρα του belfie, μας έδειξε την ανθισμένη πίσω όψη της πριν από δύο χρόνια
Κλείσιμο


Η Εμιλι Σκάι ορκίζεται ότι με τα βίντεο που ανεβάζει στο Instagram (1,3 εκατομμύρια followers) και ακολουθώντας το δικό της πρόγραμμα F.I.T. οι γλουτοί σου θα ζήσουν μεγάλες στιγμές αποθέωσης. Η Αμάντα Μπισκ, που είναι από το Περθ και έχτισε τους γλουτούς της κάνοντας άλμα επί κοντώ, σήμερα πιστεύει ότι αν έχεις 12 εβδομάδες και κάνεις τις δικές της γιόγκα ασκήσεις θα ξεχάσεις τι θα πει «ψωμάκι». Η Μίστι Κόπλαντ έχει σχεδόν 1 εκατομμύριο followers και είναι μια μπαλαρίνα-πραγματική διαφήμιση για τα προτερήματα του μπαλέτου. Είναι η πρώτη μπαλαρίνα του American Ballet Theatre και το βιβλίο της «Life In Motion» ήταν στα best sellers των «New York Times». Το κορμί της σε κάνει να πιστεύεις. Γενικά. Η Ρέιτσελ, το yoga girl των 2 εκατομμυρίων followers, κάνει τον κάτω σκύλο, πάνω σκύλο, πρώτο, δεύτερο, τρίτο πολεμιστή και την κόμπρα στα πιο φωτογενή και εξωτικά μέρη του πλανήτη. Και θέλεις και το κορμί της και τη ζωή της. 

Σχεδόν 2.000.000 άνθρωποι ακολουθούν τη Ρέιτσελ και τους γλουτούς της στις περιπέτειες του @yogagirl


Η Ιζαμπέλ Γκουλάρ είναι η απόδειξη ότι στη Βραζιλία το νερό είναι θαυματουργό. Δεν έχει απλώς αξιοζήλευτο κορμί, έχει εκείνο το σώμα που θέλεις να κολλήσεις στην πόρτα του ψυγείου όταν γυρνάς από τα μπαρ και τα ξενύχτια, και 2,4 εκατομμύρια followers πατούν καρδούλες όταν φορά τα μικροσκοπικά εσώρουχα της Victoria’s Secret. Οι κοιλιακοί της είναι από άλλον πλανήτη. Μία είναι όμως η κοπέλα που θα σε κάνει να ιδρώσεις μέχρι δακρύων αλλά μετά δεν θα σταματήσεις να τραβάς φωτογραφίες με μπικίνι: η Κάιλα Ιτσινες προπονεί την Κάντις Σουάνπολ και 4,2 εκατομμύρια followers βλέπουν στο Instagram γιατί είναι η πιο διάσημη bikini body trainer στην Αμερική. Πίνουν σμούθι πρωτεΐνης στο όνομά της!




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης