Διάσημες έγκυες

Διάσημες έγκυες

Η ελληνική και η διεθνής showbiz είναι σε ενδιαφέρουσα! Επτά κυρίες του θεάματος είναι έτοιμες να προσθέσουν ακόμα ένα μέλος στην οικογένεια τους.

Διάσημες έγκυες
Drew Barrymore
Σε δύο περίπου μήνες, η Drew Barrymore και ο σύζυγός της, Will Kopelman, θα κρατούν στα χέρια τους τη δεύτερη κόρη τους. «Χτύπησα τζακ ποτ! Δεν είχα κάτσει ποτέ στο παρελθόν στο τραπέζι με τη μητέρα μου ή τον πατέρα μου και δεν φανταζόμουν ποτέ πώς είναι να έχεις μια δεύτερη ευκαιρία και να βιώσεις πράγματα που έχασες στη ζωή σου» δήλωσε η ηθοποιός, καθώς στο παρελθόν η σχέση της με τους γονείς της δεν ήταν καλή. Ωστόσο, η ίδια έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, ενώ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην κόρη της, Olive, που γεννήθηκε το Σεπτέμβριο 
του 2012.

Κλείσιμο
Σταματίνα Τσιμτσιλή
Η Σταματίνα θα γίνει μανούλα για δεύτερη φορά. Η παρουσιάστρια μπήκε στον 5ο μήνα της κύησης και στις αρχές του καλοκαιριού η οικογένειά της θα μεγαλώσει. Ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός, είναι πολύ χαρούμενος που η 9 μηνών κόρη τους, Νάγια, θα έχει παρέα.

Θέλξη

Η φετινή αποχή της από τις πίστες κρύβει μια γλυκιά προσμονή. Η τραγουδίστρια διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, όμως το μυστικό της μαρτύρησε on air η Ναταλία Γερμανού μέσα από την απογευματινή εκπομπή της στο Sfera.

Gwen Stefani  
Το τρίτο παιδί τους περιμένουν η Gwen Stefani και ο σύζυγός της, Gavin Rossdale. «Ο γάμος μου είναι το μεγαλύτερό μου επίτευγμα» έχει δηλώσει στο παρελθόν η τραγουδίστρια. Το ζευγάρι έχει συμπληρώσει 12 χρόνια γάμου και 17 χρόνια σχέσης, ενώ σε λίγες εβδομάδες η οικογένειά τους θα μεγαλώσει κι άλλο. Η τραγουδίστρια, μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram, ανακοίνωσε πως το τρίτο της παιδί θα είναι και πάλι αγόρι, μετά τον 7χρονο Kingston και τον 5χρονο Zuma.

Mαριάντα Πιερίδη
Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Μαριάντα Πιερίδη, αφού βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της, Νέστορας Φωτιάδης, περιμένουν το πρώτο τους παιδί. «Ήξερα εδώ και δέκα χρόνια ότι είναι πολύ δύσκολο να καταφέρω να μείνω έγκυος. Το είχα βγάλει από το μυαλό μου» είχε σχολιάσει η Μαριάντα σε τηλεοπτική της συνέντευξη. «Κατάλαβα την εγκυμοσύνη στο δεύτερο μήνα. Το καλοκαίρι είχα πάει τρεις μέρες διακοπές στην Κρήτη και κοιμόμουν συνέχεια. Δεν ήξερα ότι ήταν “σύμπτωμα” δήλωσε. Ο γιος του ζευγαριού θα πάρει το όνομα ενός από τους παπούδες του, αλλά δεν έχουν αποφασίσει ακόμη ποιου. Ο γάμος δεν είναι ακόμη στα σχέδιά τους.

Φαίη Σκορδά
Στα μέσα Μαΐου η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας θα υποδεχτούν το δεύτερο γιο τους. Και το όνομά του; Δημήτρης. Για ακόμα μία φορά, η οικογένεια θα κρατήσει τις παραδόσεις, αφού το νεότερο μέλος θα πάρει το όνομα του μπαμπά της παρουσιάστριας. Το ζευγάρι θα γιορτάσει την τέταρτη επέτειο του γάμου του στις 20 Ιουνίου, έχοντας μαζί και τους δύο γιους του. Και μπορεί στο πλατό της εκπομπής η Φαίη να δοκιμάζει τα πιάτα της Αργυρώς, αλλά αυτό συμβαίνει και εκτός πλατό, αφού δεν στερείται όποια λιχουδιά τής μυρίσει.

Megan Fox

Τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Megan Fox και το υπερηχογράφημα έδειξε αγόρι. Στις αρχές της κύησης η Megan φορούσε φαρδιά ρούχα προκειμένου να κρύψει την κοιλίτσα της, ενώ απέφευγε τις κοσμικές εμφανίσεις. Η 27χρονη Megan είναι παντρεμένη με το 40χρονο ηθοποιό Brian Austin Green (γνωστό από το Beverly Hills 90210 )και έχουν αποκτήσει ήδη ένα γιο, το 16 μηνών Noah.

Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης