
Λάδι καρύδας: Ακίνδυνο και ωφέλιμο ή μήπως όχι;
Λάδι καρύδας: Ακίνδυνο και ωφέλιμο ή μήπως όχι;
Αν είστε από εκείνους που έχουν βάλει το λάδι καρύδας στη διατροφή τους διαβάστε τι λένε οι ειδικοί γι' αυτό το έλαιο

Νέα έρευνα για τις επιπτώσεις του ελαίου καρύδας στην υγεία έρχεται να προσθέσει στοιχεία στις ανησυχίες των επιστημόνων σχετικά με τη σύνδεσή του με τις καρδιαγγειακές παθήσεις.
Σε μια νέα μετα-ανάλυση που δημοσιεύθηκε στο Circulation, οι ερευνητές επανεξέτασαν 16 μελέτες που διερευνούσαν τον τρόπο με τον οποίο αντιδρά το σώμα μετά την κατανάλωση ελαίου καρύδας. Διαπίστωσαν, λοιπόν, ότι αυξάνει σημαντικά την LDL-«κακή» χοληστερόλη κατά σχεδόν 9%, συγκριτικά με τα μη τροπικά έλαια λαχανικών.
Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Σε μια νέα μετα-ανάλυση που δημοσιεύθηκε στο Circulation, οι ερευνητές επανεξέτασαν 16 μελέτες που διερευνούσαν τον τρόπο με τον οποίο αντιδρά το σώμα μετά την κατανάλωση ελαίου καρύδας. Διαπίστωσαν, λοιπόν, ότι αυξάνει σημαντικά την LDL-«κακή» χοληστερόλη κατά σχεδόν 9%, συγκριτικά με τα μη τροπικά έλαια λαχανικών.
Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα