Βρετανία: Η πρώην «Πρώτη Κυρία» Σαμάνθα Κάμερον επέστρεψε στην Ντάουνινγκ Στριτ ως... σχεδιάστρια μόδας

Βρετανία: Η πρώην «Πρώτη Κυρία» Σαμάνθα Κάμερον επέστρεψε στην Ντάουνινγκ Στριτ ως... σχεδιάστρια μόδας

Οίκος...μόδας ή Ντάουνινγκ Στριτ; - Η Τερέζα Μέι οργάνωσε πάρτι για την «Εβδομάδα Μόδας» - Η πρώην «Πρώτη Κυρία» Σαμάνθα Κάμερον επέστρεψε στο «Νο 10» ως σχεδιάστρια

do_032
Ντυμένη στα κόκκινα, η πρώην «Πρώτη Κυρία» της Βρετανίας και νυν σχεδιάστρια μόδας, Σαμάνθα Κάμερον, πέρασε το κατώφλι της Ντάουνινγκ Στριτ έπειτα από πρόσκληση της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι.

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας έφθασε χαμογελαστή στο «Νο 10» για το πάρτι που οργάνωσε η Συντηρητική πρωθυπουργός για την «Εβδομάδα Μόδας» (London Fashίοn Week) στο Λονδίνο.Όπως επισημαίνουν τα βρετανικά ΜΜΕ,το φόρεμα της «Σαμ»,στο χρώμα της φωτιάς, ήταν από δημιουργία της συλλογή της «Ceffin».

Η «οικοδέσποινα» Μέι είχε προσκαλέσει ηχηρά ονόματα από το χώρο της μόδας όπως την διευθύντρια του περιοδικού «Vogue», Άννα Γουίντουρ.

Ωστόσο, ο βρετανικός Τύπος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την επιστροφή της Σαμάνθα Κάμερον στην Ντάουνινγκ Στριτ έπειτα από δύο χρόνια.

«Ήταν το σπίτι της για έξι χρόνια μέχρι την αιφνίδια αποχώρηση του Ντέιβιντ Κάμερον το 2016 και τώρα η Σαμάνθα Κάμερον επιστρέφει στη Ντάουνινγκ Στριτ έχοντας γλυκές μνήμες...Η Σαμ, μητέρα τριών παιδιών ήταν εκθαμβωτική και συνοδευόταν από τον σχεδιαστή Κρίστοφερ Κέιν», όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Με τον σύζυγό της αποχώρησαν από τη Ντάουνινγκ Στριτ στις αρχές Ιουλίου του 2016, όταν οι Βρετανοί ψήφισαν υπέρ της εξόδου του Λονδίνου από την ευρωπαική οικογένεια. Ωστόσο,καθ' όλη τη διάρκεια της πρωθυπουργικής θητείας του Κάμερον,η Σαμάνθα ξεχώριζε για το γούστο και το στιλ της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης