Απίστευτη βαρβαρότητα: Αμερικανός έθαψε ζωντανό το σκύλο του γιατί τσακωνόταν με την καινούργια του γάτα!

Απίστευτη βαρβαρότητα: Αμερικανός έθαψε ζωντανό το σκύλο του γιατί τσακωνόταν με την καινούργια του γάτα!

Ο 24χρονος Richard Piquard δεν ήθελε πια τον Chico, ένα 18χρονο σκυλάκι, κι έτσι τον παράχωσε σε μια τρύπα στο πίσω μέρος του σπιτιού του και έφραξε την είσοδο με έναν βράχο, ώστε να μην μπορεί να το σκάσει

ΘΣΑ
Ένας άντρας από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ συνελήφθη επειδή έθαψε ζωντανό τον σκύλο του και τον άφησε να πεθάνει, καθώς το ζώο δεν τα πήγαινε καλά με το γατάκι που υιοθέτησε προσφάτως.

Ο 24χρονος Richard Piquard δεν ήθελε πια τον Chico, ένα 18χρονο σκυλάκι, κι έτσι τον παράχωσε σε μια τρύπα στο πίσω μέρος του σπιτιού του και έφραξε την είσοδο με έναν βράχο, ώστε να μην μπορεί να το σκάσει.

Αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες, βγήκε με εγγύηση 1.000 δολαρίων και θα επιστρέψει στο δικαστήριο για να δικαστεί για κακοποίηση ζώου. Εννοείται πως το γατάκι απομακρύνθηκε τάχιστα από τα χέρια του, μιας και όπως δήλωσε ο επικεφαλής του τοπικού αστυνομικού τμήματος Walter J. Warchol στην «Telegram & Gazette»: «Παρά τα 41 χρόνια που έχω στο σώμα, δεν έχω δει τίποτα σαν αυτό. Έχουμε δει άλλες μορφές κακοποίησης ζώων, αλλά το να θάψεις κάτι ζωντανό είναι πέρα από κάθε φαντασία».

Όσο για το άτυχο ζωάκι, μεταφέρθηκε στην Κτηνιατρική Σχολή του Tufts University για τις πρώτες βοήθειες, μόνο που αποφασίστηκε τελικά να του κάνουν ευθανασία…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης