Βίντεο: Διάσημοι Γάλλοι ράπερ πλακώνονται στο ξύλο στο αεροδρόμιο Ορλί του Παρισιού

Βίντεο: Διάσημοι Γάλλοι ράπερ πλακώνονται στο ξύλο στο αεροδρόμιο Ορλί του Παρισιού

Δείτε το απίστευτο σκηνικό που εκτυλίχθηκε, μπροστά στους έντρομους πολίτες που ήταν στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου

or
Ένα γκρουπ από «φουσκωτούς» πλησιάζει μία άλλη ομάδα ανδρών... Ξαφνικά αρχίζουν να τρέχουν. Οι φουσκωτοί πλησιάζουν ο ένας τον άλλον και αρχίζουν να παίζουν ξύλο μπροστά σε δεκάδες έντρομους πολίτες. Λίγο αργότερα, γίνεται γνωστή η ταυτότητα των δύο «συμμοριών». Πρόκειται για διάσημους Γάλλους ράπερ, οι οποίοι, προφανώς, είχαν πολλές διαφορές μεταξύ τους...

Πρωταγωνιστές του απίστευτου αυτού επεισοδίου ήταν οι ράπερ Booda και Kaaris, οι οποίοι είχαν μαζί τους και κάποιους... φίλους τους.

Η διαμάχη των ράπερ και των συνοδών τους εξελίχθηκε σε άγριο ξύλο, δίχως, ωστόσο, να τραυματιστεί κανένας από τους συμμετέχοντες. Στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου Ορλί, ωστόσο, προκλήθηκαν αρκετές ζημιές, τις οποίες, προφανώς, θα κληθούν να πληρώσουν οι ίδιοι, ανεξάρτητα με τις όποιες συνέπειες θα έχουν βάσει νόμου.

Δείτε το βίντεο από το άγριο ξύλο στο αεροδρόμιο Ορλί: 

KAARIS & BOOBA FIGHT AT ORLY OUEST AIRPORT


Καθυστερήσεις πτήσεων λόγω του επεισοδίου

«Καθυστερήσεις διάρκειας 15-30 λεπτών καταγράφηκαν σε έναν μικρό αριθμό πτήσεων, κατά τη διάρκεια του τσακωμού, και η αίθουσα έκλεισε προσωρινά» επισήμανε στο Γαλλικό Πρακτορείο η εταιρεία Paris Aéroport.

Υλικές ζημιές προκλήθηκαν σε κατάστημα duty free και ο υπεύθυνος αποφάσισε να καταθέσει μήνυση.

Οι δύο ράπερ αναμένετο να ταξιδέψουν στη Βαρκελώνη, για να συμμετάσχουν σε μια συναυλία αργότερα σήμερα.

Κλείσιμο
Ο 41χρονος Booba και ο 38χρονος Kaaris γνωρίζονται από το 2011, την εποχή όπου ο Booba βρισκόταν ήδη μεταξύ των διασημότερων ονομάτων της γαλλικής ραπ σκηνής. Ο Booba του είχε προτείνει να συνεργαστούν σε δυο άλμπουμ, το "Autopsie 4" και το "Futur" το 2012, η συνεργασία τους ωστόσο κρίθηκε από τον Kaaris ότι έβλαψε την καριέρα του. Όμως, η διαμάχη με έναν άλλο ράπερ, τον Rohff ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στη σχέση των δύο καλλιτεχνών. Ο Booba κατηγορεί τον Kaaris ότι δεν τον στήριξε αρκετά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης