Γαλλία: «Ημέρα συμφιλίωσης» για την οικογένεια Λεπέν

Γαλλία: «Ημέρα συμφιλίωσης» για την οικογένεια Λεπέν

Τα γενέθλια του Ζαν Μαρί Λεπέν έφεραν πιο κοντά την οικογένεια - Ο πατριάρχης της γαλλικής Ακροδεξιάς έγινε 90 ετών

13945995
«Ημέρα συμφιλίωσης» για την οικογένεια Λεπέν η χθεσινή με τα 90στά γενέθλια του πατριάρχη της γαλλικής Ακροδεξιάς να φέρνουν πιο κοντά τις τρεις κόρες και τον πατέρα τους.

Ο ιδρυτής του ακροδεξιού «Εθνικού Μετώπου», Ζαν Μαρί Λεπέν, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος γιορτάζοντας με τις κόρες του τα γενέθλιά του.

Το περιοδικό «Paris Match» δημοσίευσε την επίμαχη φωτογραφία: Η Γιαν, η Μαρί Καρολίν και η Μαρίν Λεπέν στο πλευρό του πατέρα τους.

Προς τιμήν του Λεπέν δόθηκε ένα μεγάλο πάρτι στην οικία του στο Montretout που βρίσκεται στην περιοχή Saint-Cloud, όπου παραβρέθηκαν πάνω από 300 προσκεκλημένοι.

Ο Ζαν Μαρί Λεπέν φέρεται να έβαλε νερό στο κρασί του και συμφιλιώθηκε με τα μέλη της οικογένειάς του,σχολιάζουν τα γαλλικά ΜΜΕ.

Η αγαπημένη του εγγονή και πρώην βουλευτής του Εθνικού Μετώπου, Μαριόν Μαρεσάλ δεν μπορούσε να απουσιάζει από το γενέθλιο πάρτι.

Κλείσιμο
Στις 20 Ιουνίου,είχε κανονικά τα γενέθλια του όμως τότε, ο Ζαν Μαρί Λεπέν βρισκόταν στο νοσοκομείο καθώς τον ταλαιπωρούσε μία ίωση. Σήμερα μπορεί η υγεία του να είναι εύθραυστη, όμως έχει στο πλευρό του την οικογένειά του...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης