Novartis - AT&T πλήρωσαν εκατομμύρια στον δικηγόρο του Τραμπ που εξαγόρασε την πορνοστάρ

trump-stormie-layers_main01

Απίστευτο σκάνδαλο στην αυλή του Λευκού Οίκου με τον προσωπικό δικηγόρο του προέδρου των ΗΠΑ - Γιατί πολυεθνικές-κολοσσοί έδιναν αμοιβές εκατομμυρίων στον Μάικλ Κόεν, δικηγόρο του Τραμπ

Μπορεί ο προσωπικός δικηγόρος του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών να λαμβάνει αμοιβή από πολυεθνικές εταιρείες που θεωρούνται κολοσσοί για να προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με την πολιτική που θα ακολουθήσει ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στον εμπορικό και επιχειρηματικό τομέα που δραστηριοποιείται η κάθε εταιρεία; 

Όπως αποδεικνύεται από τα γεγονότα, μπορεί... Ο Μάικλ Κόεν, προσωπικός δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος πλήρωσε την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς με 130.000 δολάρια για να μην αποκαλύψει τα ερωτικά ραντεβού που είχε με τον Τραμπ προτού εκλεγεί πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, βρίσκεται στη δίνη ενός νέου σκανδάλου.
Η Ντάνιελς, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ, πληρώθηκε το ποσό των 130.000 από τον Κόεν, τον Οκτώβριο του 2016, προκειμένου να μην αποκαλύψει ένα ερωτικό ραντεβού που είχε με τον Τραμπ το 2006.

Όπως αποκαλύπτεται τώρα, ο Μάικλ Κόεν είχε υπογράψει συμβόλαια παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών τόσο με την ελβετική φαρμακοβιομηχανία Novartis όσο και με την αμερικανική εταιρεία τηλεπικοινωνιών ΑΤ&Τ.  Ο Κόεν έκανε αυτές τις συμφωνίες αφού ο Τραμπ είχε εκλεγεί  πρόεδρος των ΗΠΑ...

Ο Μάικλ Αβενάτι, δκηγόρος της Στόρμι Ντάνιελς υποστήριξε ότι αρκετές από τις εταιρίες που έχουν πληρώσει σημαντικά ποσά στον δικηγόρο του Τραμπ παρουσιάζονται στην αναφορά υπό τον τίτλο «Σχέδιο Φως του Ήλιου» έχουν επιβεβαιώσει ότι πλήρωσαν τον Κόεν. Οικονομικά έγγραφα τα οποία επεξεργάστηκε το πρακτορείο ειδήσεων Associated Press φαίνεται να υποστηρίζουν την αναφορά του Αβενάτι.

Στις εταιρίες αυτές συμπεριλαμβάνεται η AT&T που πλήρωνε μηνιαία στον Κόεν 50.000 δολάρια στο πλαίσιο συμβολαίου διάρκειας ενός έτους. Η φαρμακευτική εταιρία Novartis που πλήρωσε στον Κόεν 1,2 εκατομμύρια δολάρια για υπηρεσίες, αλλά και η κορεατική KAI (Korea Aerospace Industries)!

Ήδη, μετά τον σάλο που προκλήθηκε η Novartis ζήτησε συγγνώμη...

«Όπως αποκαλύπτεται, ο κ. Κόεν δεν αμφισβητεί κάποιο από αυτά τα γεγονότα στα έγγραφα που κατέθεσε για έναν απλό λόγο. Δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει» υποστήριξε ο Αβενάτι.

Γιατί η Novartis και η AT&T πλήρωναν τον δικηγόρο του Τραμπ;

Ο δικηγόρος της πρωταγωνίστριας αισθησιακών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς δήλωσε ότι δεν παραβίασε κάποιο νόμο την προηγούμενη εβδομάδα με την δημοσιοποίηση οικονομικών στοιχείων για τις δραστηριότητες του προσωπικού δικηγόρου του προέδρου Τραμπ, μεταδίδει το ABC News.

Ο Μάικλ Αβενάτι δήλωσε σε δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν σε ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης ότι είχε συνταγματικό δικαίωμα (First Amendment) να δημοσιοποιήσει πληροφορίες που είχαν «άμεση σχέση με το δημόσιο συμφέρον».

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Αβενάτι προχώρησε στην δημοσιοποίηση αναφοράς, που περιείχε στοιχεία για τις οικονομικές δοσοληψίες του Μάικλ Κόεν, αλλά και λεπτομέρειες για τις πληρωμές που έλαβε από εταιρείες κολοσσούς που πλήρωναν τον δικηγόρο του Τραμπ προκειμένου να έχουν πρόσβαση στο νέο πρόεδρο των ΗΠΑ!

Οι δικηγόροι του Κόεν από την πλευρά τους υποστήριξαν ότι ο Αβενάτι δεν θα μπορούσε να κατέχει τις πληροφορίες αυτές με νόμιμο τρόπο και ισχυρίστηκαν ότι η συμπεριφορά του ήταν τόσο σκανδαλώδης, που θα μπορούσε να οδηγήσει έναν δικαστή σε μια απόφαση απαγόρευσης της συμμετοχής του Αβενάτι σε επικείμενη εκδίκαση ομοσπονδιακής υπόθεσης από δικαστήριο της Νέας Υόρκης. Η υπόθεση αυτή σχετίζεται με τα αρχεία των φακέλων που κατάσχεσαν οι πράκτορες του FBI όταν εισέβαλαν στην οικία του Κόεν, στο γραφείο, αλλά και σ’ ένα δωμάτιο ξενοδοχείου που χρησιμοποιούσε.

Ο Αβενάτι επεδίωξε την εμπλοκή του στην υπόθεση, καθώς οι ομοσπονδιακοί πράκτορες έψαχναν μεταξύ άλλων το αρχείο μιας εμπιστευτικής συμφωνίας που η Ντάνιελς υπέγραψε μόλις μερικές ημέρες πριν από την διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών του 2016.

Οι δικηγόροι του Κόεν υποστήριξαν σε επιστολή τους προς τον δικαστή την προηγούμενη εβδομάδα ότι η αναφορά του Αβενάτι ήταν γεμάτη λάθη, ενώ σύμφωνα με την άποψή τους, μερικές από τις μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό σχετίζονται με έναν άλλον Μάικλ Κόεν. Ωστόσο, όπως είπαν, ο Αβενάτι “φαίνεται να έχει στην κατοχή του κάποιες πληροφορίες για τους αληθινούς τραπεζικούς λογαριασμούς του Κόεν.”

Οι ίδιοι ζήτησαν από τον δικαστή να αρνηθεί την έκδοση άδειας για την συμμετοχή του σε δίκη ομοσπονδιακού δικαστηρίου στη Νέα Υόρκη, καθώς το γραφείο του είναι στο Νιούπορτ Μπιτς της Καλιφόρνιας.

Αντιδρώντας στις κινήσεις αυτές, ο Αβενάτι δήλωσε πως το αίτημα του Κόεν “πρέπει περιληπτικά να απορριφθεί” καθώς ο Κόεν δεν επικαλέστηκε κάποιον ουσιαστικό λόγο που να δικαιολογεί την άρνηση της έγκρισης άδειας για να δικηγορήσει στη Νέα Υόρκη. 

Και οι Ρώσοι πλήρωναν τον δικηγόρο του Τραμπ;

Σύμφωνα με την αναφορά του Αβενάτι, ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Βίκτορ Βέκσελμπεργκ κι ο ξάδερφος του Άντριου Ιντρέιτερ έκαναν οκτώ πληρωμές συνολικού οικονομικού ύψους 500.000 δολαρίων στην εταιρία του Κόεν, μεταξύ του Ιανουαρίου και του Αυγούστου του 2017. Οι πληρωμές αυτές έγιναν από την Columbus Nova, μία αμερικανική εταιρία επενδύσεων, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο Αβενάτι.

Ένας δικηγόρος της Columbus Nova δήλωσε ότι η εταιρία προσέλαβε τον Κόεν μετά την ανάληψη των προεδρικών καθηκόντων από τον Τραμπ τον Ιανουάριο του 2017 ως επιχειρηματικό σύμβουλο. Σύμφωνα με τον ίδιο δικηγόρο, η πρόσληψη του Κόεν έγινε “αναφορικά με πιθανές πηγές κεφαλαίου, αλλά και το ενδεχόμενο υλοποίησης επενδύσεων σε ακίνητα, αλλά κι άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες,” υποστηρίζοντας ότι δεν είχε σε τίποτα να κάνει με τον Βέκσελμπεργκ.

“Το γεγονός ότι ο κύριος Κόεν μπορεί να βρίσκεται σε απόγνωση από την δημοσιοποίηση αυτών των καταστροφικών αποκαλύψεων οι οποίες επαληθεύονται δεν δικαιολογεί μια άρνηση στο δικαίωμά μου να παρουσιαστώ ενώπιον του δικαστηρίου,” τόνισε ο Αβενάτι.

Δείτε το διαφωτιστικό βίντεο με τις λεπτομέρειες της υπόθεσης Στόρμι Ντάνιελς και τα ψέματα του Ντόναλντ Τραμπ για την σχέση του με την πορνοστάρ:Με πληροφορίες από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

ΣΧΟΛΙΑ (25)

ΣΑΝΟΦΑΓΟΣ ΤΣΥΡΙΖΟ

Α βρε ΝΤΟΝΑΛΝΤ.....ΣΑΒΟΥΡΟΛΑΓΝΕ....δωσε πονο

κοινος νους

NOVARTIS...κινει γη,ουρανο και αδωνη....

ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

Μην ανησυχείτε σύντροφοι το FBI έχει όλα τα στοιχεία για την Novartis και θα μας τα στείλει, γιατί ειναι φίλοι μας...

FBI

Ρε πασταφλόρα εδώ το FBI κατέστρεψε τον Νίξον, που ήταν και εγκέφαλος, αυτόν τον γελοίο καραγκιόζη τον Τράμπ θα αφήσει;

Θεία Δίκη

Τράμπ: μακράν ο πιο ΒΡΩΜΙΚΟΣ πολιτικάντης που πέρασε ποτέ από το Λευκό Οίκο!

Sta tessera sta tessera

Φρουρααααααααα

@

Προεδράρα δώσε πόνο στην παρακμή της πολιτικής ορθότητας, στους βολεμένους θολοκουλτουριάρηδες και στους αναρχοκουμμούνες των πεζοδρομίων.

Fx

Τραμπ :ΜΕΓΑΣ!

222

Ένας δικηγόρος προσέφερε υπηρεσίες σε εταιρείες κι αμοιβόταν για αυτό. Έχω σοκαριστεί.

Λύσσα...

Βαριόμαστε να ακούμε τα ίδια και τα ίδια , γιατί πριν 12 χρόνια, το 2006 μιά βίζιτα "ευχαρίστησε" τον Τραμπ ένα βράδυ, όπως έκανε και η Λεβίνσκι στον σύζυγο της κας Κλίντον που έχει λυσσάξει... Και μετά εμφανίστηκε και η Novartis ( σαν μαιντανός) ... Από το ίδιο κανάλι που "ανακαλύπτει" μίζες στην Ελλάδα... Για όσους δεν κατάλαβαν το εδώ γιουσουφάκι του Ομπάμα, έχει το ίδιο κανάλι "στησίματος"... Τι ξεφτύλα για τους δήθεν "αριστερούς"....

John From NY

Μίλαγα πρόσφατα με έναν μετανάστη μουσουλμάνο που προφανώς υποστηρίζει Κλίντον και μου έλεγε ότι τώρα πάει πολύ καλά η Αμερική και ο κόσμος είναι πιο χαρούμενος και ξοδεύουν. Και του λέω να λες ευχαριστώ στον Τραμπ που έβαλε τον πατριωτισμό του πάνω από την καλοπέρασή του και κατέβηκε για πρόεδρος. Δεν είπε τίποτα!

Χμμ

ακόμη ενα "Απίστευτο σκάνδαλο" που θα ξεχαστεί σε δυό τρείς μέρες γιατί θα έχουν βρεί ενα καινούριο! Δε γουστάρω τον τράμπ αλλά πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πόλεμο και μάλιστα με άμεσες δημοσιεύσεις ακόμα και στην ελλάδα!! Η μηχανή των politically correct που σαφώς κινούνται απο την χίλαρυ παράγει ασταμάτητα τόνους λάσπη!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

salvini

Δεν είναι αξιόπιστος, λένε οι μέχρι πρότινος εταίροι του και εξετάζουν συνεργασία με το Δημοκρατικό Κόμμα - Πρώτο μου μέλημα να μην συνεργαστούν αυτοί οι δύο, λέει τώρα ο ακροδεξιός ηγέτης της Λέγκας του Βορρά

1
johnson_forema

Η 31χρονη Κάρι Σίμοντς, αν και δεν έχει παντρευτεί με τον νέο πρωθυπουργό της Βρετανίας, έχει μετακομίσει μαζί του στη Ντάουνινγκ Στριτ και θα συναντήσει την βασίλισσα στα ανάκτορα της Σκωτίας - Γιατί δεν θα τον συνοδεύσει στην σύνοδο των G7 στη Γαλλία στα τέλη Αυγούστου;