Χαμενεΐ για Ιράν: Η ανακοίνωση του Τραμπ ήταν «ανόητη και επιπόλαιη»

Khamenei

Η ανακοίνωση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ότι αποσύρει τη χώρα του από τη συμφωνία του 2015 για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν ήταν «ανόητη και επιπόλαιη», δήλωσε σήμερα ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπό του.

«Ακούσατε χθες το βράδυ ότι ο πρόεδρος της Αμερικής έκανε κάποιες ανόητες και επιπόλαιες δηλώσεις», επεσήμανε ο Χαμενεΐ. «Είπε ίσως και περισσότερα από 10 ψέματα στις δηλώσεις του. Απείλησε την κυβέρνηση και τον λαό (του Ιράν), λέγοντας ότι θα κάνω αυτό και το άλλο. Κύριε Τραμπ, σας απαντώ εκ μέρους του ιρανικού λαού: Κάνατε λάθος».

«Δεχθήκαμε την πυρηνική συμφωνία, όμως η εχθρότητα απέναντι στην Ισλαμική Δημοκρατία δεν σταμάτησε», πρόσθεσε ο αγιατολάχ.

Ο Χαμενεΐ είχε στηρίξει με επιφυλάξεις την πυρηνική συμφωνία και έχει επικρίνει επανειλημμένα τις ΗΠΑ ότι δεν τηρούν τις δεσμεύσεις της βάσει αυτής.

y

.....τι εγινε μιλφατζη Μακρον;; Τι εγινε Μερκελ;; Τι εγινε ΕΕ;; Τι λεει ο σημαιοφορος του ΝΑΤΟ στα Βαλκανια, Τσιπρας;;; Θα κατσετε τελικα στα γονατα του Τραμπ.............για τραμπαλα και οχι μονο;;;;;;;;; Και θα κλαιτε, φραστικα μονο, για το ΙΡΑΝ;;;;;

trump-juncker

Σε μια συνάντηση που είχαν στα τέλη Ιουλίου στο Λευκό Οίκο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ και ο επικεφαλής της Κομισιόν αποκλιμάκωσαν την κρίση που επικρατούσε επί μήνες με προειδοποιήσεις και απειλές μεταξύ των δύο πλευρών του Ατλαντικού

mexico

Το τρέιλερ είχαν εγκαταλείψει άγνωστοι σε περιοχή έξω από την Γκουαδαλαχάρα - Οι άνθρωποι εγκαταλείφθηκαν και πέθαναν πιθανόν από ασφυξία - Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους κατοίκους της περιοχής, λόγω της μυρωδιάς