Βίντεο: Ο Τραμπ «τινάζει» την... πιτυρίδα από το σακάκι του Μακρόν

Βίντεο: Ο Τραμπ «τινάζει» την... πιτυρίδα από το σακάκι του Μακρόν

«Πρέπει να τον κάνουμε άψογο, είναι άψογος», δικαιολογήθηκε ο Αμερικανός πρόεδρος, ενώ τον κοιτούσε αμήχανος ο Γάλλος ομόλογός του - Φωτογραφίες με τις «ιδιαίτερες» στιγμές των δύο προέδρων

trm1
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επέκτεινε σήμερα τη λίστα των ενδείξεων «συμπάθειας» προς τους φιλοξενούμενούς του, προσθέτοντας το... τίναγμα της πιτυρίδας από το σακάκι του προσκεκλημένου του, στη συγκεκριμένη περίπτωση του Γάλλου ομολόγου του Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Τραμπ έκανε αυτήν την εντελώς απροσδόκητη χειρονομία, που έφερε σε αμηχανία τον Μακρόν, δευτερόλεπτα προτού οι δύο ηγέτες να ποζάρουν για τους φωτορεπόρτερ, στο Οβάλ Γραφείο.

Ο Μακρόν φάνηκε να ενοχλείται από αυτή τη "φροντίδα" που του επιφύλαξε ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος.

«Έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση, επομένως θα τινάξω αυτή τη λίγη πιτυρίδα» είπε ο Τραμπ ξεσκονίζοντας τον ώμο του Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος φορούσε μαύρο κοστούμι.

«Πρέπει να τον κάνουμε άψογο, είναι άψογος», δικαιολογήθηκε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Δείτε το βίντεο από την ιδιαίτερη αυτή στιγμή: 

Κλείσιμο

Το ξεσκόνισμα της... πιτυρίδας δεν ήταν η μοναδική «ιδιαίτερη» στιγμή των δύο προέδρων. Ο φακός της κάμερας κατέγραψε διάφορες φάσεις του Τραμπ με τον Μακρόν, οι οποίοι δεν έχαναν την ευκαιρία να αγκαλιάζονται και να κρατάει ο ένας το χέρι του άλλου...











Νωρίτερα, ο Αμερικανός πρόεδρος δεν ήταν το ίδιο ευδιάθετος, καθώς εκτόξευσε νέες απειλές κατά του Ιράν, στο περιθώριο της συνάντησης που είχε με το Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, σε ερώτηση για το θέμα του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν, δήλωσε ότι «αν επαναρχίσει το πρόγραμμά της η Τεχεράνη, θα έχει μεγάλο πρόβλημα, μεγαλύτερο απ' ότι είχε ποτέ».

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει δηλώσει κατ' επανάληψη την αντίθεσή του στους όρους της συμφωνίας που είχε υπογράψει ο προκάτοχός του, Μπαράκ Ομπάμα, αξιώνοντας τροποποιήσεις για τη διασφάλιση των αμερικανικών συμφερόντων, φτάνοντας στο σημείο να έχει απειλήσει με οριστική αποχώρηση των ΗΠΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης