Η 53χρονη παιδόφιλη δασκάλα είχε προτείνει στον 15χρονο μαθητή να το σκάσουν μαζί στην Ταϊλάνδη!

Η 53χρονη παιδόφιλη δασκάλα είχε προτείνει στον 15χρονο μαθητή να το σκάσουν μαζί στην Ταϊλάνδη!

Του πλήρωνε τατουάζ, τον «βομβάρδιζε» με σεξουαλικά μηνύματα και του ζητούσε να την βρίζει και να τη δαγκώνει στο σεξ

debora-ekso
Η δίκη της Deborah Lowe, που ξεκίνησε στην αρχή της εβδομάδας, απασχολεί σε μεγάλο βαθμό τα τοπικά ΜΜΕ, τα οποία μεταδίδουν κάθε λεπτομέρεια των καταθέσεων. Σήμερα στο δικαστήριο παρουσιάστηκε η μητέρα του νεαρού, η οποία είχε κατήγγειλε τη δασκάλα στις Αρχές όταν συνειδητοποίησε ότι διατηρούσε σχέση με το γιο της επί δύο ολόκληρα χρόνια, από τα 15 μέχρι τα 17 του!

Η ίδια η δασκάλα, που είναι παντρεμένη με δύο παιδιά, υποστηρίζει ότι ο παράνομος δεσμός ξεκίνησε όταν ο μικρός ήταν 17 χρονών και είχε ήδη αποφοιτήσει από το σχολείο. Η κατάθεση όμως του ίδιου και της μητέρας του κάνει λόγο για μια «ερωτική εμμονή» της 53χρονης με το αγόρι, που ξεκίνησε από την τάξη όπου του έκανε μάθημα στο σχολείο.

Η μητέρα του έφηβου περιέγραψε σήμερα στο δικαστήριο πώς ανακάλυψε ότι η διεστραμμένη δασκάλα ήταν «η ώριμη γυναίκα» με την οποία είχε παραδεχτεί ο γιος της ότι διατηρούσε σχέσεις. Ο μικρός της είχε αναφέρει την μυστηριώδη αυτή γυναίκα όταν τον εκείνη τον ρώτησε ποιος πλήρωσε για το τατουάζ που είχε κάνει, το οποίο είχε ένα κρυφό ρομαντικό νόημα. Αντιμέτωπη με τη σιωπή του νεαρού είχε πάρει μια φωτογραφία της 53χρονης και είχε επισκεφθεί τον tattoo artist, για να τον ρωτήσει εάν αναγνωρίζει το πρόσωπο που τον πλήρωσε. Πράγματι, οι υποψίες της επιβεβαιώθηκαν και το επόμενο βήμα της ήταν να καταγγείλει τη γυναίκα στις Αρχές.

Οι πρώτες υποψίες για τη σχέση του γιου της με την Lowe είχαν γεννηθεί στη μητέρα του νεαρού όταν βρήκε ένα ανώνυμο σημείωμα της γυναίκας στο δωμάτιο του, όπου του ζητούσε τον λόγο γιατί την απέρριπτε σεξουαλικά. «Φταίει που γέρασα;» ρώταγε η ερωτοχτυπημένη δασκάλα, η οποία είχε δηλώσει επανειλημμένα στον ανήλικο ότι μαζί του «έκανε το καλύτερο σεξ της ζωής της».

Η μητέρα του αγοριού κατέθεσε σήμερα ότι, μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους, ο γιος της της εκμυστηρεύθηκε ότι η 53χρονη του είχε προτείνει να το σκάσουν μαζί στην Ταϊλάνδη. Το σχέδιο της γυναίκας ήταν να εξαφανιστεί με το αγόρι για ένα χρόνο, ίσως μέχρι να ενηλικιωθεί, ώστε να μπορούν στη συνέχεια να ζήσουν μαζί ανενόχλητοι στην πατρίδα τους. Ο νεαρός είχε απορρίψει την πρότασή της, θέλοντας να κρατήσει αποστάσεις αφού η ερωτική πολιορκία της 53χρονης τον είχε κουράσει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης