Οι Ρώσοι πρέσβεις σε Πολωνία, Λετονία, Λιθουανία και Εσθονία κλήθηκαν από τα αντίστοιχα ΥΠΕΞ

asdgsdfg

Το πρακτορείο ειδήσεων RIA επικαλείται έναν εκπρόσωπο της ρωσικής πρεσβείας στην Πολωνία και έναν αντιπρόσωπο της πρεσβείας στη Λιθουανία

Οι Ρώσοι πρεσβευτές στην Πολωνία, τη Λετονία, τη Λιθουανία και την Εσθονία κλήθηκαν σήμερα στα υπουργεία Εξωτερικών των χωρών αυτών, σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Το πρακτορείο ειδήσεων RIA επικαλείται έναν εκπρόσωπο της ρωσικής πρεσβείας στην Πολωνία και έναν αντιπρόσωπο της πρεσβείας στη Λιθουανία. Το TASS αναφέρεται σε ανώνυμες διπλωματικές πηγές.

Μέχρι στιγμής μόνο το πολωνικό ΥΠΕΞ  ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε απέλαση Ρώσων διπλωματών ενώ παραμένει άγνωστο αν στην ίδια κίνηση θα προχωρήσουν και τα υπουργεία Εξωτερικών των άλλων τριών χωρών.

Υπενθυμίζεται λίγες ημέρες νωρίτερα η βρετανική κυβέρνηση ανακοινώσει την απέλαση συνολικά 23 Ρώσων διπλωματών από το Λονδίνο ως ένα από τα μέτρα κατά της Ρωσίας για την υπόθεση της δηλητηρίασης του Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

parkland-survivor-ena

Και οι δύο νέοι υπέφεραν από μετατραυματικό σοκ, αφού πριν από ένα χρόνο περιπου, ένας νέος είχε εισβάλει με ημιαυτόματο στο σχολείο τους σκοτώνοντας δεκατέσσερις συμμαθητές τους τρεις εργαζόμενους