Ιταλία: Κυβέρνηση με πολιτική ταυτότητα ή νέες κάλπες λέει η Λέγκα

Ιταλία: Κυβέρνηση με πολιτική ταυτότητα ή νέες κάλπες λέει η Λέγκα

Ο επικεφαλής της Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι ανέφερε ότι αν η κυβέρνηση δεν έχει ταυτότητα, μπορεί η χώρα να επιστρέψει στις κάλπες – Μάχη για τη συγκρότηση κυβέρνησης

Ιταλία: Κυβέρνηση με πολιτική ταυτότητα ή νέες κάλπες λέει η Λέγκα
Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να οδηγηθεί εκ νέου η Ιταλία σε εκλογές, όπως ανέφερε ο επικεφαλής της Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι. 

«Χρειάζεται κυβέρνηση με πολιτική ταυτότητα, διαφορετικά μπορούμε να επιστρέψουμε στις κάλπες», ανέφερε ο Σαλβίνι, το κόμμα του οποίου, μαζί με το Κίνημα Πέντε Αστέρων, θεωρούνται νικητές των εκλογών. 

Ο Σαλβίνι προχώρησε και σε ένα πρώτο «άνοιγμα» στην κεντροαριστερά, σημειώνοντας: «ελπίζω να δείξουν καλή διάθεση, ώστε να βρεθεί διέξοδος για την χώρα, ανεξαρτήτως από το ποιος θα ηγηθεί του Δημοκρατικού Κόμματος». 
 
Κλείσιμο
«Αφού όλοι λένε ότι το κύριο θέμα είναι η δημιουργία θέσεων εργασίας, στο σημείο αυτό, το πρόγραμμά μας περιέχει σοβαρές και εφαρμόσιμες προτάσεις», τόνισε, επίσης, ο γραμματέας της Λέγκα.

Απευθυνόμενος, τέλος, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είπε ότι η συντηρητική παράταξη θα ετοιμάσει πρόγραμμα οικονομικών παρεμβάσεων που θα περιέχει μείωση, και όχι αύξηση των φόρων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης