Ευθείες απειλές Ερντογάν: Οι Κούρδοι του Ιράκ θα πληρώσουν το τίμημα

Ευθείες απειλές Ερντογάν: Οι Κούρδοι του Ιράκ θα πληρώσουν το τίμημα

«Δεν συγκροτούν ένα ανεξάρτητο κράτος, αλλά ανοίγουν μία πληγή στην περιοχή, γυρνώντας το μαχαίρι μέσα σε αυτή», είπε ο Ερντογάν απευθυνόμενος σε μέλη του κυβερνώντος κόμματος (AKP)

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
δήλωσε σήμερα ότι οι κουρδικές αρχές στο Ιράκ θα πληρώσουν το τίμημα για την πραγματοποίηση του δημοψηφίσματος της ανεξαρτησίας, στην διεξαγωγή του οποίου, ήταν αντίθετες οι ξένες δυνάμεις.

Οι Κούρδοι του Βορείου Ιράκ υποστήριξαν μαζικά την ανεξαρτησία τους, στο δημοψήφισμα που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα, αγνοώντας τις προειδοποιήσεις των γειτονικών χωρών.

Οι γειτονικές του Ιράκ, χώρες, είχαν προειδοποιήσει ότι το δημοψήφισμα θα προκαλέσει τάσεις απόσχισης των Κούρδων εντός των συνόρων τους, πυροδοτώντας νέες διαμάχες.

«Δεν συγκροτούν ένα ανεξάρτητο κράτος, αλλά ανοίγουν μία πληγή στην περιοχή, γυρνώντας το μαχαίρι μέσα σε αυτή», είπε ο Ερντογάν απευθυνόμενος σε μέλη του κυβερνώντος κόμματος (AKP) στην πόλη Θεοδοσιούπολη, στα ανατολικά της Τουρκίας.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Ταμείο

[...] νταγίπ θα πληρώσει σκληρά και αδυσώπητα ο τουρκισμός το αίμα που χύθηκε απο την εμφάνιση της μάστιγας της ανατολής μέχρι και σήμερα Ειδικά εσύ θα έχεις το πιο σκληρό τέλος και πάλι λίγο θα ναι . Ο ασκός του αιόλου άνοιξε και το Δίκαιο θα πάρει κεφάλια εδώ και στην κόλαση η συνέχεια

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης