Ο εκπρόσωπος της Μέρκελ καλεί τον Ερντογάν «να μην ανακατεύεται» στις γερμανικές εκλογές
«Προσδοκούμε από τις ξένες κυβερνήσεις ότι δεν θα ανακατεύονται στις εσωτερικές υποθέσεις μας» ανέφερε ο Στέφεν Ζάιμπερτ
Το Βερολίνο ζητά από τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν "να μην αναμιγνύεται" στην προεκλογική εκστρατεία για τις γερμανικές βουλευτικές εκλογές, αφού νωρίτερα κάλεσε τους Τούρκους που ψηφίζουν στη Γερμανία να μην στηρίξουν κανένα από τα μεγάλα κόμματα της χώρας.
"Προσδοκούμε από τις ξένες κυβερνήσεις ότι δεν θα ανακατεύονται στις εσωτερικές υποθέσεις μας" ανέφερε σε μήνυμά του στο Twitter ο Στέφεν Ζάιμπερτ, ο εκπρόσωπος της καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ.
Ο εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι αναφερόταν "στις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου Ερντογάν" ο οποίος κάλεσε τους Τούρκους της Γερμανίας να μην ψηφίσουν κανένα από τα δύο κόμματα του κυβερνώντος συνασπισμού, τους Χριστιανοδημοκράτες (CDU) και τους Σοσιαλδημοκράτες (SPD), ούτε όμως και τους Πράσινους.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους