Δείτε τα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου: «Ημέρα τρόμου στο Ουεστμίνστερ»
Η «Daily Mirror» κάνει λόγο για «χτύπημα στη δημοκρατία» ενώ η «The Sun» μιλά για μανιακό που μαχαίρωσε «τη Βρετανία στην καρδιά»
UPD:
Ο τρόμος χτύπησε χθες στο Λονδίνο, ακριβώς ένα χρόνο μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες και τα σημερινά πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου μας γυρνούν ένα χρόνο πίσω, όταν τα ΜΜΕ όλου του κόσμου έβγαιναν με τις σοκαριστικές φωτογραφίες από την τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο Ζαβεντέμ και στο σταθμό του μετρό Μαλμπέκ των Βρυξελλών με 32 νεκρούς.
«Τhe Mirror», «The I», «Τhe Times», «Τhe Daily Telegraph», «Daily Mail», «Daily Mirror», και «Daily Express» κυκλοφορούν σήμερα στα πρωτοσέλιδά τους με τον δράστη της χθεσινής επίθεσης να είναι πάνω στο φορείο κάνοντας λόγο για «τρόμο». Η «Daily Mirror» γράφει χαρακτηριστικά: «χτύπημα στη δημοκρατία» ενώ η «The Sun» μιλά για μανιακό που μαχαίρωσε «τη Βρετανία στην καρδιά».
Το μεσημέρι της Τετάρτης αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε περαστικούς και αστυνομικούς στη Γέφυρα του Ουεστμίνστερ. Στη συνέχεια, o άνδρας βγήκε από το αυτοκίνητο και έτρεξε έξω από το Κοινοβούλιο, όπου επιτέθηκε με μαχαίρι κατά φρουρού του Κοινοβουλίου. Αποτέλεσμα, τουλάχιστον τρία άτομα, εκτός από τον δράστη, να χάσουν τη ζωή τους και 40 να τραυματιστούν.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.