Η απίστευτη αντίδραση της υποψήφιας προέδρου των Εργατικών όταν μαθαίνει πως ο Μπόρις Τζόνσον έγινε ΥΠΕΞ

Η απίστευτη αντίδραση της υποψήφιας προέδρου των Εργατικών όταν μαθαίνει πως ο Μπόρις Τζόνσον έγινε ΥΠΕΞ

Η Άντζελα Ιγκλ, υποψήφια για την προεδρία των Εργατικών απέναντι στον Τζέρεμι Κόρμπιν, αφού ρώτησε ξανά για να βεβαιωθεί για ό,τι είχε ακούσει έμεινε για μισό λεπτό άφωνη και έκανε μια στροφή γύρω από τον άξονά της μέχρι να... συνέλθει 

Η απίστευτη αντίδραση της υποψήφιας προέδρου των Εργατικών όταν μαθαίνει πως ο Μπόρις Τζόνσον έγινε ΥΠΕΞ
«Παγωμάρα» στη Βρετανία, αλλά και στη διεθνή κοινότητα για το γεγονός ότι ο πρώην δήμαρχος του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον, ο άνθρωπος που ηγήθηκε της νικηφόρας εκστρατείας υπέρ του Brexit, διορίστηκε από την Τερέζα Μέι ως ο νέος υπουργός Εξωτερικών.  

Η βουλευτής των Εργατικών, Άντζελα Ιγκλ, η γυναίκα που φιλοδοξεί να εκθρονίσει τον Τζέρεμι Κόρμπιν από την κορυφή των Εργατικών, δεν κατάφερε να κρύψει τον εκνευρισμό αλλά και την απογοήτευσή της για τη συγκεκριμένη επιλογή. Είναι η στιγμή που η βουλευτής μιλούσε σε μια συγκέντρωση και πληροφορήθηκε ότι ο Μπόρις Τζόνσον έγινε ο επικεφαλής της διπλωματίας της χώρας.

Η 55χρονη βουλευτής δεν έκρυψε την έκπληξή της... Αφού ρώτησε ξανά για να βεβαιωθεί για ό,τι είχε ακούσει έμεινε για μισό λεπτό άφωνη και έκανε μια στροφή γύρω από τον άξονά της μέχρι να... συνέλθει.

Την ώρα που η κυρία Ιγκλ έδειχνε με θεατρικό τρόπο την έντονη αποδοκιμασία της για την τοποθέτηση του Μπόρις Τζόνσον στην κορυφή της βρετανικής διπλωματίας, μια άλλη πολιτικός των Εργατικών ακούγεται να απευθύνεται στους παρευρισκόμενους λέγοντας: Μπορούμε να φανταστούμε τον κ. Τζόνσον να συζητά με τους Ισπανούς για το Γιβραλτάρ... 
Κλείσιμο

Η Άντζελα Ιγκλ, λαμβάνοντας το λόγο φρόντισε να αναδείξει τους κινδύνους που εγκυμονεί για τους Βρετανούς η επιλογή του -θεωρούμενου σαν- αμετροεπούς συντηρητικού Μπόρις Τζόνσον ως υπουργού Εξωτερικών.

«Ποτέ μην σκεφτείτε ότι δεν είναι σημαντικό να εκλεγεί κυβέρνηση Εργατικών» είπε με επισημότητα η Άντζελα Ιγκλ, θέλοντας να ενισχύσει και την δική της ηγετική εικόνα εν όψει του αγώνα της διεκδίκησης της ηγεσίας των Εργατικών απέναντι στον Τζέρεμι Κόρμπιν. 

Δείτε το βίντεο 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης