Θρίλερ: Βρήκαν το εξαφανισμένο Boeing των Malaysia; «Εύρημα» σε νησί του Ινδικού

Θρίλερ: Βρήκαν το εξαφανισμένο Boeing των Malaysia; «Εύρημα» σε νησί του Ινδικού

Βρέθηκε τμήμα αεροσκάφους - Σύντομα θα διαπιστωθεί αν ανήκει στο αερπλάνο με τους 239 επιβαίνοντες που χάθηκε στις 8 Μαρτίου 2014

Θρίλερ: Βρήκαν το εξαφανισμένο Boeing των Malaysia; «Εύρημα» σε νησί του Ινδικού
Νέα τροπή στην υπόθεση του εξαφανισμένου από τις 8 Μαρτίου 2014 αεροπλάνου της Malaysia Airlines, με τους 239 επιβαίνοντες, φαίνεται πως δίνει ένα εύρημα από τον Ινδικό Ωκεανό, που πιθανολογείται ότι μπορεί και να ανήκε στο αεροσκάφος! 



Κλείσιμο
Το αντικείμενο «ξεβράστηκε» στις ακτές του νησιού Λα Ριγιούνιον, στον Γαλλικό Ινδικό Ωκεανό την Τετάρτη και αμέσως άναψαν και πάλι οι συζητήσεις για το εξαφανισμένο Boeing.

 




Έχει μήκος δύο μέτρα, φαίνεται πως θα μπορούσε να ανήκει στα συντρίμμια ενός αεροπλάνου - πιθανότατα του φτερού και εντοπίστηκε από ανθρώπους που καθάριζαν την ακτή. 



καλυμμένο με όστρακα και έτσι καταλάβαμε πως βρισκόταν στο νερό για πολύ καιρό», λέει ένας μάρτυρας. 

Ήδη Γάλλοι ειδικοί έχουν αναλάβει να ταυτοποιήσουν το αντικείμενο, εξετάζοντάς το διεξοδικά.



Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο ειδικός στην αεροπλοΐα Ξαβιέ Τιτελμάν δεν αποκλείει το αντικείμενο να προέρχεται από το αεροπλάνο που εκτελούσε την πτήση MH370, από την Κουάλα Λουμπούρ στο Πεκίνο στις 8 Μαρτίου 2014. Από τότε δεν έχει εντοπιστεί το παραμικρό ίχνος, παρά τη γιγάντια και διεθνή επιχείρηση έρευνας, ενώ καμία θεωρία δεν έχει αναπτυχθεί και να εξηγεί επαρκώς το τι συνέβη στο εξαφανισμένο αεροπλάνο. 



Πάντως, το αντικείμενο, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, φέρει την ένδειξη «BB670» που δεν είναι κωδικός του αεροσκάφους ή σειριακός αριθμός, αλλά και πάλι δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι ήταν όντως γραμμένος στο Boeing των Malaysia.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης