Σοκ προκάλεσε ένα βίντεο που αναρτήθηκε χτες σε ιστοσελίδα καθώς έδειχνε έναν ιερωμένο να σφαγιάζεται και αρχικά διέρρευσε η φήμη ότι επρόκειτο για έναν από τους δύο απαχθέντες μητροπολίτες στο Χαλέπι. Ωστόσο σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Εξωτερικών δεν πρόκειται για κανέναν από τους δύο Μητροπολίτες που είχαν απαχθεί τον Απρίλιο από τη Συρία.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το βίντεο είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό αλλά δεν αφορά στους δύο Μητροπολίτες. Ωστόσο ανεπιβεβαίωτες πηγές της Διακοινοβουλευτικής Σύνοδου των Ορθοδόξων Εκκλησιών, δήλωσαν ότι ο Ελληνορθόδοξος Μητροπολίτης Χαλεπίου Παύλος και ο Συρορθόδοξος Μητροπολίτης Χαλεπίου Γιοχάνα Ιμπραχίμ, φέρονται ως σφαγιασμένοι από ισλαμιστές αντάρτες. Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε και ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ρωσικής Δούμας Σεργέι Ζελέζνιακ, ο οποίος υποστηρίζει πώς οι δύο Μητροπολίτες εκτελέστηκαν.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.