Η επιλογή της φωτογραφίας είχε εξοργίσει τον Αμερικανό πρόεδρο που είπε ότι είναι «η χειρότερη όλων των εποχών». Η φωτογραφία τραβήχτηκε από χαμηλά φωτίζει τον πρόεδρο από πίσω και τον αφήνει με «κάτι που αιωρείται πάνω από το κεφάλι μου και μοιάζει με αιωρούμενο στέμμα, αλλά εξαιρετικά μικρό».
Σύμμαχος του προέδρου σε όλα αυτά, μία όχι και τόσο αναπάντεχη: η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.
Στο Telegram έγραψε ότι η επιλογή της φωτογραφίας ήταν «προκαλεί έκπληξη», αναφέρει το Politico. Η εκπρόσωπος έγραψε ακόμη ότι «μόνο “άρρωστοι” άνθρωποι, που έχουν εμμονή με την κακία και το μίσος — ίσως ακόμη και φρικιά — θα μπορούσαν να επιλέξουν μια τέτοια φωτογραφία», ξέσπασε.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού μετά την υπογραφή της συμφωνίας στην Αίγυπτο τη Δευτέρα για τον τερματισμό του πολέμου στη Γάζα.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας