Ίσες αποστάσεις από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι κράτησε, σε δηλώσεις της προς τους δημοσιογράφους, η ηγέτης της γαλλικής ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν κατηγορώντας ταυτόχρονα την Ευρωπαΐκή Ενωση.
Κατά τη διάρκεια επίσκεψης της στην Αγροτική Εκθεση του Παρισιού, η Μαρίν Λεπέν κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις στο Ουκρανικό, σε συνέχεια της επεισοδιακής συνάντησης του Τραμπ με τον Ζελένσκι στο Λευκό Οίκο και δήλωσε ότι δεν βλέπει κάτι «εξαιρετικά αξιοπερίεργο» στο γεγονός ότι «δύο ηγέτες υπερασπίζονται τα εθνικά τους συμφέροντα και τις αντιλήψεις τους για ένα πιο δίκαιο κόσμο.».
Η Λεπέν δήλωσε επίσης, ότι ανάλογες τριβές υπάρχουν συχνά, όχι όμως στο πολιτικό προσκήνιο. Η ίδια υπογράμμισε ότι εδώ και τρία χρόνια οι ανησυχίες της αφορούν την επίτευξη της ειρήνης ενώ σε ό,τι αφορά τον ρόλο της Ευρώπης δήλωσε: «Εγώ δεν ξέρω τι είναι οι Ευρωπαίοι. Υπάρχουν χώρες, υπάρχουν έθνη και τα έθνη της Ευρώπης είναι εμφανώς διχασμένα».
To Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαμορφώνει σκεπτόμενα άτομα, με γνώσεις που συνδέουν τη μάθηση με τη ζωή και με αξίες που κάνουν τη διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.