Έπειτα από ένα σκληρό debate, η εκτελεστική επιτροπή του SPD πρότεινε ομόφωνα τον Όλαφ Σολτς ως υποψήφιο καγκελάριο στις επερχόμενες πρόωρες εκλογές της 23ης Φεβρουαρίου.
Αυτό ανακοινώθηκε από τους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της εκτελεστικής επιτροπής στο Βερολίνο.
Ο πολύ πιο δημοφιλής υπουργός Άμυνας Μπόρις Πιστόριους αποφάσισε την περασμένη εβδομάδα να μην θέσει υποψηφιότητα για καγκελάριος. Ο Σολτς πρέπει τώρα να επιβεβαιωθεί επίσημα σε συνέδριο του κόμματος στις 11 Ιανουαρίου.
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.