Γεωργία: Η πρόεδρος της χώρας αρνήθηκε να υπογράψει νόμο που περιορίζει τα δικαιώματα της κοινότητας LGBT+
Η φιλοευρωπαία Ζουραμπισβίλι βρίσκεται σε ρήξη με τη φιλορωσική κυβέρνηση της χώρας
Η πρόεδρος της Γεωργίας Σαλομέ Ζουραμπισβίλι, φιλοευρωπαία και σε ρήξη με την φιλορωσική κυβέρνηση της χώρας, αρνήθηκε να υπογράψει τον νόμο που περιορίζει τα δικαιώματα της κοινότητας LGBT+, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες της γεωργιανής προεδρίας.
Η Σαλομέ Ζουραμπισβίλι «αρνήθηκε να υπογράψει τον νόμο και τον ανέπεμψε στο κοινοβούλιο χωρίς να προβάλει το βέτο της», δήλωσε η εκπρόσωπος της προεδρίας της Γεωργίας.
Ωστόσο, ο νόμος μπορεί να τεθεί σε ισχύ διότι ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου έχει την εξουσία να υπογράψει το κείμενο του νόμου σε περίπτωση άρνησης της προεδρίας.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.