BBC: Μετράει αντίστροφα πριν υψώσει το μεσαίο δάχτυλο - Νέο βίντεο με τη live γκάφα της παρουσιάστριας

BBC: Μετράει αντίστροφα πριν υψώσει το μεσαίο δάχτυλο - Νέο βίντεο με τη live γκάφα της παρουσιάστριας

Η 46χρονη Μαριάμ Μόσιρι έγινε viral για το μεσαίο δάχτυλο που ύψωσε live λίγο πριν ξεκινήσει το δελτίο ειδήσεων του BBC

bbc_mosiri
Viral στο διαδίκτυο έγινε τις προηγούμενες ημέρες η άσεμνη χειρονομία που έκανε η παρουσιάστρια του BBC, Μαριάμ Μόσιρι στο ξεκίνημα ενός live δελτίου ειδήσεων του καναλιού, η οποία βρέθηκε εκτεθειμένη με υψωμένο το μεσαίο δάχτυλο, πριν το καταλάβει και το κατεβάσει αμέσως για να ξεκινήσει την εκφώνηση!

Σήμερα, η υπόθεση αυτή είχε συνέχεια, καθώς κυκλοφόρησε στα social media ένα νέο βίντεο μεγαλύτερης διάρκειας, που δείχνει τι έκανε η Μόσιρι λίγα δευτερόλεπτα πριν καταλήξει... στην πιο άβολη, ίσως, στιγμή της τηλεοπτικής της καριέρας!

Δείτε το νέο βίντεο


Κλείσιμο
Το υλικό από την κάμερα του BBC δείχνει την 46χρονη παρουσιάστρια να μετράει αντίστροφα από το δέκα με τα δάχτυλά της, καθώς η ομάδα υποστήριξης ετοιμαζόταν να την βγάλει στον αέρα. Η Μοσίρι κάνει διάφορους μορφασμούς, πριν καταληξει... στο μοιραίο «ένα»!

Η παρουσιάστρια ζήτησε συγγνώμη για την γκάφα της αυτή, λέγοντας πως επρόκειτο για ενα «προσωπικό αστείο» με τους συνεργάτες της που βρίσκονταν πίσω από τις κάμερες.

Και το αρχικό βίντεο



«Αστειευόμουν λίγο με την ομάδα μου. Προσποιούμουν ότι μετρούσα αντίστροφα καθώς ο σκηνοθέτης μετρούσε από το 10 ως το 0. Όταν φτάσαμε στο 1, ύψωσα για πλάκα το μεσαίο δάχτυλο και δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι αυτό θα καταγραφόταν από την κάμερα. Ήταν ένα προσωπικό αστείο, λυπάμαι πολύ που βγήκε στον αέρα. Δεν "κορόιδευα" τους τηλεθεατές ή έστω κάποιο άτομο».

Η Μόσιρι αρνήθηκε, στο μεταξύ, σήμερα ότι η ίδια ή το BBC δημοσίευσαν το νέο, εκτεταμένο βίντεο. «Κατά κάποιο τρόπο νομίζω ότι χαίρομαι που βγήκε το βίντεο αυτό, καθώς δείχνει ότι ΠΡΑΓΜΑΤΙ αστειευόμουν λίγο με το συνεργείο κατά τη διάρκεια της αντίστροφης μέτρησης» σημείωσε χαρακτηριστικά.


Ειδήσεις σήμερα:

Μαρινάκης: Μόνο για εργασία οι άδειες στους μετανάστες - Θα λήγουν, όταν σταματήσουν να δουλεύουν

Ο ισραηλινός στρατός παραδέχτηκε πως «σκότωσε κατά λάθος» τρεις ομήρους στη Γάζα


30 αρχαιότητες επιστρέφουν από τη Νέα Υόρκη στην Ελλάδα – Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης