Η κάμερα «τσάκωσε» παρουσιάστρια του BBC με υψωμένο το μεσαίο της δάχτυλο

Η κάμερα «τσάκωσε» παρουσιάστρια του BBC με υψωμένο το μεσαίο της δάχτυλο

Δείτε το στιγμιότυπο που έγινε viral, με την αλλαγή της έκφρασης της Μαριάμ Μόσιρι όταν συνειδητοποιεί ότι είναι on air

mariam
Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες η άσεμνη χειρονομία που έκανε on air μια παρουσιάστρια του BBC, στο ξεκίνημα του live δελτίου ειδήσεων των 12 το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Μαριάμ Μόσιρι βρέθηκε εκτεθειμένη με υψωμένο το μεσαίο της δάχτυλο αμέσως μετά τους τίτλους αρχής του δελτίου, αφού προφανώς δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα ότι είχε ξεκινήσει η ζωντανή μετάδοση.





Κλείσιμο
Στο κλιπ που κάνει τον γύρο του διαδικτύου η Μόσιρι φαίνεται να συνειδητοποιεί αμέσως τι έχει συμβεί, να αλλάζει τελείως την έκφραση του προσώπου της και να ξεκινά να διαβάζει μια είδηση για τον Μπόρις Τζόνσον.

«Ζωντανά από το Λονδίνο, παρακολουθείτε το BBC News» ακούγεται να λέει η παρουσιάστρια, διατηρώντας την ψυχραιμία της. Το γεγονός πάντως ότι λίγες στιγμές αργότερα είπε «coronaverse» αντί για «coronavirus» αναφερόμενη στην πανδημία δείχνει ότι μπορεί να αισθανόταν περισσότερη νευρικότητα απ' όση έδειχνε, έχοντας συνειδητοποιήσει τι μπορεί να αντίκρισαν οι θεατές.

Η χειρονομία της Μόσιρι σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα social media, με ορισμένους να επικρίνουν την παρουσιάστρια για έλλειψη επαγγελματισμού και άλλους να εκφράζουν την κατανόησή τους για τη δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκε.


Ειδήσεις σήμερα:

Διακήρυξη φιλικών σχέσεων ανακοινώνουν σήμερα Μητσοτάκης και Ερντογάν: Οι συμφωνίες και οι επόμενες συναντήσεις

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας των διδύμων που σκοτώθηκαν στα Τέμπη με την ξαδέρφη τους: «Δεν θα ακούσω “μπαμπά μου, μπαμπάκα μου, θειούλη μου”»

«Η συμμετοχή αφορούσε μόνο εκρήξεις σε ATM»: Όλη η απολογία του τράπερ Don Leon
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης