Σύμφωνα με την ΕΡΤο Μαχμούντ Αμπάς κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Reuters πήρε σαφείς αποστάσεις από τη Χαμάς. «Είμαι υπέρ της ειρηνικής αντίστασης», είπε στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα στην Χαμάς.
Τάχθηκε υπέρ της διαπραγμάτευσης για να τερματιστεί η κατοχή και κατά της ένοπλης αντίστασης. Είναι έτοιμος να αναβιώσει την Παλαιστινιακή Αρχή και με δεσμευτικές συμφωνίες να γίνουν μεταρρυθμίσεις και εκλογές.
Επιπλέον είπε ότι ο πόλεμος Ισραήλ – Χαμάς έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις και απαιτείται να γίνει μία ειρηνευτική διάσκεψη ώστε να τερματιστεί ο πόλεμος της Γάζας και να βρεθεί μία λύση που θα οδηγήσει στην ίδρυση Παλαιστινιακού κράτους στη Λωρίδα της Γάζας και στην Ανατολική Ιερουσαλήμ. Για τη διάσκεψη ζήτησε να δοθούν εγγυήσεις από ηγέτες ανά τον κόσμο ώστε στη συνέχεια να τηρηθούν τα αποτελέσματά της.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.