Γερμανία: Λήξη συναγερμού στην έδρα του ZDF - Υπήρξε προειδοποίηση για βόμβα
Η αστυνομία εκκένωσε κτίρια και πραγματοποίησε έρευνα στις εγκαταστάσεις του ZDF
Η γερμανική αστυνομία σήμανε λήξη του συναγερμού μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου στην έδρα του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού δικτύου ZDF στο Μάιντς έπειτα από ειδοποίηση για βόμβα.
Οι αρχές είχαν αξιολογήσει την απειλή που διατυπώθηκε μέσω email συμπεραίνοντας ότι δεν υπήρχε ένδειξη για συγκεκριμένο κίνδυνο, αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας.
Η αστυνομία εκκένωσε κτίρια και πραγματοποίησε έρευνα στις εγκαταστάσεις του ZDF με την βοήθεια αστυνομικών σκύλων, αφού έλαβε την ειδοποίηση για βόμβα στις 08.20. Οι άνθρωποι επέστρεψαν στα κτίρια δύο ώρες αργότερα.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»