Πόλεμος στο Ισραήλ: Οι εταίροι του Νετανιάχου του έδωσαν το πράσινο φως για κυβέρνηση εθνικής ενότητας
Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος Λικούντ εγκρίθηκε η πρόταση για διεύρυνση του κυβερνητικού σχήματος στο οποίο θα προστεθούν και μέλη της αντιπολίτευσης
Ολοι οι εταίροιτου κυβερνητικού συνασπισμού του Μπενιαμίν Νετανιάχου ενέκριναν σήμερα πρόταση για διεύρυνση του κυβερνητικού σχήματος ώστε να συμπεριλάβει πολιτικούς της ισραηλινής αντιπολίτευσης, αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος Λικούντ.
Νωρίτερα, μέλος της κυβέρνησης Νετανιάχου, ο ακροδεξιός υπουργός Οικονομικών Μπεζαλέλ Σμότριχ, ζήτησε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ενότητας. «Εκτακτη κυβέρνηση εθνικής ενότητας τώρα!», γράφει στην ανάρτησή του.
Μετά την επίθεση σοκ της Χαμάς το Σαββατοκύριακο και τις προετοιμασίες στο Ισραήλ για την διαχείριση μίας μακροχρόνιας πολεμικής σύρραξης, ορισμένα κεντροαριστερά κόμματα του Ισραήλ προσφέρθηκαν να ενταχθούν στην κυβέρνηση Νετανιάχου.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.