Πόλεμος στην Ουκρανία: Τουλάχιστον 18 άμαχοι νεκροί σε 48 ώρες
Σε περιοχές ελεγχόμενες από τους φιλορώσους, οι αυτονομιστές έκαναν λόγο χθες για έναν θάνατο και 28 τραυματισμούς στις τάξεις των αμάχων από τους ουκρανικούς βομβαρδισμούς
Πάνω από 18 άμαχοι σκοτώθηκαν και αρκετοί άλλοι τραυματίστηκαν τις προηγούμενες δύο ημέρες κατά τη διάρκεια των εχθροπραξιών στην Ουκρανία, δήλωσαν τοπικοί αξιωματούχοι.
Στην περιφέρεια Ντανιέτσκ έχασαν τη ζωή τους 10 πολίτες και τραυματίστηκαν άλλοι 25, σύμφωνα με τον ουκρανό στρατιωτικό διοικητή στην περιοχή, τον Πάβλο Κιριλένκο, ο οποίος επέρριψε την ευθύνη στις ρωσικές δυνάμεις, που όπως είπε έπληξαν με το πυροβολικό τους αρκετές κοινότητες.
Δύο θάνατοι αναφέρθηκαν στην πόλη Χάρκοβο και άλλοι πέντε στη Μικολάιφ, όπου βομβαρδίστηκε στάση λεωφορείου, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.
Σε περιοχές ελεγχόμενες από τους φιλορώσους, οι αυτονομιστές έκαναν λόγο χθες για έναν θάνατο και 28 τραυματισμούς στις τάξεις των αμάχων από τους ουκρανικούς βομβαρδισμούς.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.