Περισσότεροι από 2 εκατομμύρια Ρώσοι απολύθηκαν λόγω της πανδημίας

Περισσότεροι από 2 εκατομμύρια Ρώσοι απολύθηκαν λόγω της πανδημίας

Οι κλάδοι που επλήγησαν περισσότερο από την πανδημία είναι τα εμπορικά καταστήματα, καθώς και ο κλάδος της εστίασης και του τουρισμού ανέφερε ο υπουργός Απασχόλησης 

22708662
Περισσότεροι από 2 εκατομμύρια Ρώσοι έχουν απολυθεί από την 1η Απριλίου του 2020 εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Αντόν Κοτιακόφ κατά τη διάρκεια σύσκεψης της οποία προήδρευσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Από την 1η Απριλίου μέχρι σήμερα στη Ρωσία έχουν απολυθεί 2 εκατομ. 52 χιλιάδες άνθρωποι, ενώ έχουν προσληφθεί 1.665.000», δήλωσε ο υπουργός Απασχόλησης, επισημαίνοντας ότι η διαφορά μεταξύ απολυθέντων και προσληφθέντων είναι 380.000.

Σύμφωνα με τον Κοτιακόφ, οι κλάδοι που επλήγησαν περισσότερο από την πανδημία είναι τα εμπορικά καταστήματα, καθώς και ο κλάδος της εστίασης και του τουρισμού και γι’ αυτό οι περισσότεροι απολυμένοι προέρχονται από τους κλάδους αυτούς.

Ειδήσεις σήμερα:

Παρέμβαση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τον Έβρο: Καλούμε την Τουρκία να μειώσει τις εντάσεις

Κορωνοϊός: Κανένας θάνατος σήμερα - Δεκαοχτώ νέα κρούσματα

«Ύμνοι» για την Ελλάδα από το Brookings: «Ηρωική» η ηγεσία Μητσοτάκη - Πήραμε αποφάσεις πολύ γρήγορα, είπε ο πρωθυπουργός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης