Κορωνοϊός - Γαλλία: Μεγαλώνει ο τραγικός κατάλογος - Άλλοι 330 θάνατοι
3.430 είναι οι ασθενείς στις ΜΕΘ - Στους 25.531 ο συνολικός αριθμός νεκρών στη Γαλλία λόγω του ιού
Στους 25.531 έφτασαν οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους απόκορωνοϊό στη Γαλλία, καθώς το υπουργείο Υγείας της χώρας ανακοίνωσε άλλους 330 θανάτους το τελευταίο 24ωρο, αριθμός που ήταν αυξημένος σε σύγκριση με τους χθεσινούς 306.
Από τους νεκρούς που ανακοινώθηκαν σήμερα, οι 234 πέθαναν στα νοσοκομεία και οι υπόλοιποι 96 σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα. Συνολικά, 16.060 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους σε νοσοκομεία της Γαλλίας από την 1η Μαρτίου μέχρι σήμερα και 9.471 σε γηροκομεία κι άλλα κέντρα.
Σήμερα, 24.775 είναι οι άνθρωποι που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία, 773 λιγότεροι από χθες, αλλά και 987 νέες εισαγωγές. Παράλληλα, 3.430 είναι οι ασθενείς στις ΜΕΘ, με 111 νέες εισαγωγές.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή